Tepecikspor’dan veda busesi: 1-2

Tepecikspor’dan veda busesi: 1-2
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligde kalma mücadelesi veren Tepecikspor, kendi sahasında Ankaragücü karşısına çıktığı kritik maçta rakibine son dakika golü ile yenilince ligde kalma umutlarını iyici azalttı.

Sezonun en kötü futbolunu sergileyen yeşil-beyazlılar, sahadan 2-1 yenik ayrılarak taraftarların umudunu da suya düşürdü. Sahaya mutlak kazanması için çıkan fakat bir türlü istenilen futbolunu ortaya koyamayan Tepecikspor, ilk 45 dakikada kalesinde gördüğü gol tehlikeleriyle adeta yürekleri ağza getirdi. En az dört net gol pozisyonu bulan Ankaragücü, bunlardan sadece birini gole çevirebildi.

İkinci yarıya ilk yarıdan biraz daha iyi başlayan Tepecikspor, Kemal ve Sinan dışında hiç pozisyon bulamadı. Kemal’in şutu direkten dönerken, Sinan yakın mesafeden topu kalenin üzerinden farklı şekilde dışarıya attı. 35. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Berk’in bölgesine çekilen Adem Çalık’ın bu bölgede ilaç olamadığı gözlendi. Berk çıkınca takım sağ tarafta büyük sıkıntıcılar yaşadı.

12. dakikada Adem Çalık’ın penaltı golü ile 1-0 öne geçen Tepecikspor, 37. dakikada Teoman’ın mükemmel golünü izledi 1-1. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda fazla etkili olamayan Ankaragücü, Teoman’ın yerine oyuna giren Emir’in 89. dakikada attığı golle altın değerinde üç puanı hanesine yazdırarak farklı Düzyurtspor yenilgisini unutturmuş oldu ve tehlikeli bölgeden uzaklaşarak derin bir nefes aldı. Tepecikspor ise bu yenilgiyle ligde kalma umutlarını zora soktu ve şansını mucizelere bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.