TFF'den flaş Fatih Terim açıklaması

TFF'den flaş Fatih Terim açıklaması
Milli Takım'da peş peşe alınan kötü sonuçlar sonrası gözler Fatih Terim'e çevrilirken Türkiye Futbol Federasyonu da sessizliğini bozdu. TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le ilgili bir açıklama yaptı
Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Beyaz TV'de Derin Futbol prgoramına konuştu. 

İşte Servet Yardımcı'nın sözleri... 

"Çok fazla suçlanıyor bana göre. Çok fazla konuşuldu, daha konuşmamız gerek yok. Üstüne gelinmemesi lazım ama geliniyor. Yapacak bir şey yok. Hoca tamamen maçlara odaklanmıştı. İki maça da odaklanmıştı. Zaten geldik, ondan sonra da görüşmedik. Yani normalde bütün maçlara odaklanmıştı. Zaten üç gün beraber oldum. Yarın buluşacağız, görüşeceğiz. 

Bence gruptan çıkma şansımız var. Daha maçlar bitmedi. Kosova maçımız var. Ondan sonra diğer Finlandiya maçı var. İki galibiyetle beraber farklı bir durumu yakalamış oluruz diye tahmin ediyorum. Bence daha maçlar bitmeden iddia bitmez ki, devam ediyor. Maçların oynanması lazım. Yani tabi, bu maçın verilmesi kötü ama yapacak bir şey dey yok. Adamlar güçlü zaten. Şartlar zordu. 3 gün içerisinde Konya'dan çıktık. İklim şartları zordu genel anlamda. Fakat, yapacak bir şey yok, oynadık. Bundan sonraki maçlara bakacağız." 

Fatih Terim istifa edecek mi?  
"Yok yok, hiç öyle bir şey yok. Federasyon olarak hocanın sonuna kadar arkasındayız." 

Arda Turan krizi çözülecek mi?  
"Gerçekten bilmiyorum ama zaman içinde çözülmesi lazım. Diğer konularda olduğu gibi bu konuda da bir şekilde çözülecektir. Maçlardan öne herhangi bir hareket falan etmedik. Bakacağız, bu hafta içerisinde olur gelişmeler. Bir toplanalım bakalım." 

TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu istifayı düşünüyor mu?  
"Ne alakası var, niye istifa edilsin. Öyle bir gelime yok. Normal devam ediyoruz. Normal maç oynadık, yenildik, istifa diye bir şey olamaz. Böyle bir düşüncemiz yok. Fikir ayrılıkları yok. Normal yolumuza devam ediyoruz. Üzgünüz tabii ki. Galip gelseydik, puan alsaydık iyi olurdu. Bundan sonraki maçlarda iyi olacak inşallah." 

Yıldırım Demirören ile Fatih Terim arasında sorun var mı?  "Gerçekten yok öyle bir şey. Ne isitfa durumu var, ne bir problem. Her şey normal, yolunda devam ediyor. Bizim açımızdan durum böyle."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.