Toros, hedeflerini 3. Lig olarak belirledi

Toros, hedeflerini 3. Lig olarak belirledi
96.00 frekansı ile yayın yapan Türkiye’nin ilk ve tek Emlak Radyosu Gerçek Radyo’da İbrahim Keskin’in hazırlayıp sunduğu “İBRAHİM KESKİN İLE SPORUN NABZI” Programına katılan Bölgesel Amatör Lig takımlarından Halide Edip Adıvarspor’un yeni Teknik Direktörü

Yeni takımı Halide Edip Adıvarspor’da başarılı olup takımı yeniden Spor Toto 3. Lige çıkaracaklarını iddia eden Toros, camia olarak bunu başaracak güçte olduklarını söyledi. Halide Edip Adıvarspor’un kendini bu ligde kanıtladığını, kendisiyle birlikte yeni hedeflere yalken açacağını söyledi. Yönetimin kendisine büyük yetki verdiğini söyleyen Toros, hem A Takım, hem de altyapı anlamında aşama kaydetmek için büyük çaba göstereceklerini söyledi.


Önceliğin kulüp olarak yeni bir yapılanma içerisine gireceklerini, ardından da başarılı neticeler alacak ekibi oluşturmak için kolları sıvayacaklarını söyleyen Toros, çok istekli ve inancı büyük olan camiada görev almaktan büyük onur duyduğunu da sözlerine eklemeden geçemedi. Yeni takım ile yeni bir heyecana yelken açtıklarını söyleyen Adnan Toros, Halide Edip Adıvarspor olarak bu sezon hedeflerinin kesinlikle Spor Toto 3. Lig olduğunu belirtti.

Hedefi olan kulüpteyim


Şampiyonluk ve başarı için hedefi olan bir camiaya geldiğini söyleyen Teknik direktör Adnan Toros, “Beni biliyorsunuz, asla hedefi olmayan kulüpte görev almam. Geçtiğimiz dönemlerde çalıştığım kulüplerin de hedefe oynadığını herkes çok iyi biliyordu. Bazı sebeplerden dolayı çalıştığım kulüplerde arzuladığımız başarılara ulaşamadık. Güzelcespor’da birinci Amatör Ligden Süper Amatör Lige ve burada da büyük başarılar yaşadığımız ortadadır. Daha sonra Yenibosnaspor Kulübü ve bu camiada da takımın Bölgesel Amatör Lige kadar yükselmesi hedeflerimizden bazılarıydı.


Asıl hedeflerin en büyüğünü inşallah bu sezon geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lige veda eden Halide Edip Adıvarspor ile yaşar ne kadar doğru bir iş yaptığımızı göstermiş oluruz. Bu büyük camianın bana kucak açması ve benimle çalışmak istemesi, benim ne kadar büyük hedeflere yürüdüğümün bir göstergesi olmuştur. Umarım bu arzu ve istekle sezona iyi başlar sonunu da iyi getirmiş oluruz. Zirveye oynayan ve adından söz edilen kulüp olması için Halide Edip Adıvarspor’u yönetimin ve benim belirlediğim hedefe taşır bunda da ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı göstermiş oluruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.