Trabzonspor'da Slaven Bilic bombası!

Trabzonspor'da Slaven Bilic bombası!
Bir dönem Beşiktaş'ın başında olan teknik direktör Slaven Bilic'in West Ham'dan gönderileceği ve Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi.
Alanya önündeki tarihi yenilgi sonrası Beşiktaş maçına kadar bekleme kararı alan Trabzonspor yönetimi olumsuz sonuç halinde West Ham ile yollarını ayırmaya hazırlanan Slaven Bilic’e teklif götürecek. Trabzonspor'da bu sezon Fenerbahçe, Başakşehir maçlarından sonra tarihe geçen Alanya yenilgisindeki tercihleriyle de eleştilerin odağı haline gelen Ersun Yanal için pazar günkü Beşiktaş maçı belirleyici olacak.
 
EĞER YOLLAR AYRILIRSA EN GÜÇLÜ ADAY BİLİC


Olumsuz bir skorda Yanal ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-Mavili camiada gündeme gelen en kuvvetli aday ise Slaven Bilic.

West Ham'daki üçüncü sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Hırvat teknik adamın Ada ekibindeki görevinin son bulması bekleniyor. 2013-2015 arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Bilic'in Türkiye'yi yakından tanıması, Trabzonspor'un tecrübeli çalıştırıcıya sıcak bakmasında önemli bir rol oynuyor. İngiliz medyası da Bilic'in yeni rotasının tekrar Türkiye olabileceğini iddia etti.

Slaven Bilic, Beşiktaş kariyeri boyunca çıktığı 65 maçta 37 kez galibiyet sevinci yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.