Trabzonsporlu futbolculardan protesto

Trabzonsporlu futbolculardan protesto
Trabzonsporlu futbolcular Eskişehirspor maçından önce gerçekleştirilen "2 Dakika Düşün" organizasyonunu protesto ettiler.

Geçtiğimiz hafta çıkan olaylar ve bir taraftarın Volkan Bayarslan'a saldırması nedeniyle tamamlanamayanTrabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Kulüpler Birliği, TFF, MHK ve kulüpler 31. hafta maçları öncesinde "2 Dakika Düşün" adı altında bir eylem gerçekleştirme kararı almışlardı.

TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR PROTESTO ETTİ
Hafta içerisinde bu karar uymayacağını belirten Trabzonspor da futbolcular da maç öncesi orta sahaya ve hakemlere sırtlarını dönerek 2 dakikanın geçmesini beklediler. 

MAÇI ESKİŞEHİRSPOR KAZANDI
Öte yandan karşılaşma Eskişehirspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarının son anlarında tartışılan bir penaltı kazanan Eskişehirspor, Engin Pekdemir ile golü buldu. Golden sonra Aykut Demir ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. 

İkinci yarıda 10 kişi mücadele eden Trabzonspor, Yusuf ve Muhammet ile net fırsatlardan yararlanamadı.

ES-ES'İN ÜST ÜSTE 2. GALİBİYETİ
Böylece peşpeşe 2. galibiyetini alan Eskişehirspor, 29 puana çıktı ve maç fazlasıyla Gaziantepspor ile olan farkı üçe indirdi. Kırmızı siyahlılar önümüzdeki hafta Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. Peşpeşe 3. yenilgisini alan Trabzonspor ise 37 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.