Tribünler yenilenecek

Tribünler yenilenecek
Spor Toto 2. Ligde zorlu bir sezonu geride bırakan Tepecikspor’da şimdi tadilat zamanı.

Sezon içerisinde yapılan yeni Tribün Projesi çalışmalarının sona gelindiği Tepecikspor’da Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla tribünlerin yıkım işlemlerine bugün ve ya yarın başlanacağı söylendi.

Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ile Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, Stadın yenileneceğini bununla ilgili Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den gerekli talimatların alındığını söylediler.

Yaklaşık 5.000 kişilik yeni tribün çalışmaları için geri sayıma geçildiği Tepecikspor’da tribünlerin sökümü için gün sayılmaya başlandı. Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, yeni sezona yetişmesi planlanan Tribünlerin yapımı için projenin hazırlandığını işin ihale aşamasında olduğunu söyledi.

Stadın sezona yetişmemesi durumunda alternatif maç oynanacak olan statlar ile görüşmeler yapacaklarını söyleyen Eyüboğlu, yeni sezonda Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün desteği ile Tepecikspor’un geçtiğimiz sezonki duruma düşmeyip çok daha büyük hedeflere oynayacak kulüp halini alacağına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.