Turhan istedi, Yönetim olur dedi

Turhan istedi, Yönetim olur dedi
Sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında takımda önemli eksiklerin olduğunu tespit eden Teknik Direktör Armağan Turhan, hazırladığı raporu önceki gün Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ile Yönetim Kuruluna sunarak eksiklerin giderilmesi adına en az

YÖNETİM ACİL OLARAK TOPLANDI

 Bunun üzerine yönetim kurulunu acil olarak toplayan Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, hocanın isteği doğrultusunda transferlerin yapılması için gereğinin yapılacağının sözünü verdiler.

 "DUYGUSALLIĞA KAPILANLAR BAŞARISIZ OLURLAR"

 Teknik Direktör Armağan Turhan’ın Silivrispor ile oynanan müsabakanın ikinci yarısındaki birçok oyuncunun da performansı ile ilgili de yönetime rapor verdiğini, bazı oyuncularla yolların ayrılacağı sinyallerini verir gibi göründü. Oyuncularla ilgili isim vermekten kaçınan Turhan, futbolda duygusallığa yer vermemek gerektiğini, duygusallığa kapılanların başarısız olacağını da söylemeden geçemedi.

 EYÜBOĞLU: GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

 Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Teknik Direktör Armağan Turhan’ın isteği doğrultusunda en az üç transfer yapacaklarını doğruladı. Eyüboğlu, “Eksik bölgeleri bizler de gördük ve bu bölgeler için en az üç oyuncuya daha ihtiyacımız olduğu gözlendi. Bu isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor ve bir iki güne kalmaz transferlerle ilgili gerekli neticeyi alırız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.