Türk Bayrağı Brezilyada Dalgalanıyor

Türk Bayrağı Brezilyada Dalgalanıyor
Rocha ve Üci Türk sporculara karate semineri verdi

Dünya karate Şampiyonu Kamil Üci’nin davetlisi olarak gelen Brezilyalı Karate ustası Aparecida ROCK ALVES Karate bilgi ve deneyimini Türk sporculara seminer vererek paylaştı.

Olimpick Spor Center spor kulübünde düzenlenen Shotokan Karate Semineri sonrası sorularımızı yanıtlayan WSF. Dünya ve Avrupa  ve Türkiye Karate Şampiyonu Kamil Üci Sayın Aparecida ROCK ALVES ile ortak düzenlediğimiz ücretsiz karate seminerinde sporda vücut veriminin artırılması karate temel tekniklerinin inceliklerini Türkiye’de karate do sanatına gönül vermiş genç sporculara aktardık. Bilindiği üzere karate do sanatı çocuklara sakin olmayı öğretir. Karate do sanatı  Pratik bir şekilde kendini korumayı öğretir. Pozitif bir dünya bakışı öğretir. Hayatı basit bir şekilde algılamayı öğretir. Çocuklarda  öz güven duygusunu oluşturur. Öz Disiplin duygusunu geliştirir. Her şeyden önce karate do sanatı  öz saygıyı öğretir. Konsantrasyonu geliştirir. Karate do sanatı reflekslerimize hakim olmayı öğretir işte bu bilgilerin ışığında eğitim çalışmalarımızı sürdürdük. Seminer sonrası Polonya’da düzenlenen  7Th. World Shotokan Şampiyonası ve  29. Uluslararası Boğaz içi karate Şampiyonası birincilik kürsüsüne çıktık. Sayın Aparecida ROCK ALVES karakteri güçlü bir sporcudur. Kendisini gösterdiği gayret ve elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye’de Olmak güzel

Seminer sonrası Sorularımızı yanıtlayan Brezilyalı Dünya Şampiyonu Aparecida ROCK ALVES “Türkiye’ye Yaptığım bu ziyarette çok mutlu olduğunu ifade eden Rocha “Türkiye insanı ile doğası ile çok güzel bir ülke. Ben İstanbul’da  insanlarda gördüğüm sevgi ve saygı beni çok mutlu etti. İstanbul’u gezdim çok güzel bir şehir. Sensei kamil Üci İle  Birlikte karate çalışmak Türk sporcular ile  seminerde buluşmak  çok güzeldi. Dünya ve türkiye karate otoriteleri tarafında  saygı gösterilen Sayın sensei  Kamil Üci’ye ve Türkiye Karate do  ailesini sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Karate  sevgiyi ve saygıyı öğreten bir sanattır. Bu sanatı bütün gençlerin öğrenmesini öneriyorum. Ayrıca sosyal sorunlar yada sağlık sorunları yaşayan bütün yetişkin bay ve bayanların  karate do çalışmalarını öneriyorum. Türkiyeden Aldığım WSF World Shotokan Federasyonu başkanlık belgesini teslim eden WSF Türkiye Başkanı Behar Beşir Bilalin Taktim Ettiği Başkanlık Belgesini ve Sensei Kamil Üci’nin Taktim ettiği Seminer Belgesini ve Türk Bayrağını Hocam Shihan Antonio Gomes vereceğim ” dedi.

Türk Bayrağı Brezilyada

Ülkesine dönen Brezilyalı Dünya Şampiyonu Aparecida ROCK ALVES Karate Üstası Kamil Ücinin 2015 Yılında Arnavutluk Tiranda Birincilik Kursusune Taşıdığı Türk Bayrağını Brezilyalı Hocası Shihan Antonio Gomes teslim etti Gomes Türk Bayrağını Spor salonuna Astı   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.