Türk Futbolunun Gururu Arda Turan, Artık Rezaletlerle Anılıyor

Türk Futbolunun Gururu Arda Turan, Artık Rezaletlerle Anılıyor
Bayrampaşa'dan çıkış öyküsüyle Türk futboluna damga vuran Arda Turan, Berkay'a yumruk atmasıyla artık sadece rezaletlerle anılır hale geldi.
Arda Turan, Bayrampaşa'dan fakir bir ailenin çocuğuydu. Önce Türkiye'nin, sonra da Avrupa'nın en büyük kulüplerinde futbol oynadı. Milli Takım'ın yıldızı oldu. Futbol oynayan her çocuğun idolüydü. Şimdi sadece rezaletlerle anılıyor. Son olarak ünlü gece kulübünde popçu Berkay'ın eşine laf atınca büyük bir skandala imza attı.

Arda'nın kariyeri şu şekilde:

Sosyal medyada Ebru Şallı ve Cansel Çördük ile yazışmaları medyaya sızdı. Aslıhan Doğan'ı evlenmeden önce defalarca aldattığı iddia edildi. İhanet iddiaları yüzünden 6 kez ayrılıp barıştılar.
Milli takım kampında prim pazarlığı skandalını yazan gazeteci Bilal Meşe'ye 2017'de Milli Takım'ın Makedonya maçı sonrası uçakta "Ben adamım ulan" diye saldırıp kafa attı. Bu olaydan sonra milli takım kariyeri sona erdi.
Bir mekan çıkışı eşine düğünleriyle ilgili soru soran gazeteciye, "Senin kafanı gözünü kırarım, eşimle konuşuyorsun" diye bağırdı.
4 Mayıs 2018'de Başakşehir- Sivasspor maçında yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın üzerine yürüdü. kendisine kırmızı kart veren hakem Yaşar kemal Uğurlu'ya yumruğunu gösterdi. 13 maç ceza aldı. Hâlâ oynayamıyor.
BONSERVİSİ RESMEN ERİDİ

Barcelona'ya 34 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Ocak 2017'de piyasa değeri 28 milyon Euro'ydu. 1.5 yılda sadece skandallar ile anıldı. Yüzde 85.7'lik kayba uğradı. Şu an piyasa değeri 4 milyon Euro.

BERKAY: EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Berkay şöyle konuştu: "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Arda Turan'ın eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan evliliğim var." Akşam özel hastanede ameliyata alınan Berkay'ın burnunda 15 kırık olduğu tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.