Türkiye'nin Şampiyonları Mektebim'de...

Türkiye'nin Şampiyonları Mektebim'de...
Türkiye genelinde farklı sportif dallarda birçok başarı elde eden Mektebim öğrencileri ödüle doymuyor. Ulusal şampiyonalarında gösterdikleri üstün başarılarla okullarını ve ailelerini gururlandıran Mektebim öğrencileri, uluslararası müsabakalara katılmaya
Federasyonlar tarafından düzenlenen ve birçok sporcuyu eleyerek Türkiye derecesi elde eden öğrencilerden Avcılar kampüsü öğrencisi Muhammet Ali, 4-6 Ocak 2019 tarihleri arasında Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Buz Sporları Salonu'nda düzenlenen ve Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa gibi illerden 123 sporcunun katıldığı Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye şampiyonasında Türkiye birincisi;  Adana Çukurova kampüsü öğrencisi Ecenur Özerdem Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 13-16 Aralık Trabzon’da organize edilen ve 1057 sporcunun katıldığı 11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye finallerinde Yüzme-Kurbağa / A3 barajı (3,05) ile Yıldızlar kategorisinde Türkiye birincisi; yine aynı müsabakada yüzme-serbest/ 400m A4 barajı (5,08) ile 6. Sınıf öğrencisi Yiğit Çay Küçükler kategorisinde Türkiye birincisi; Bolu ilinde Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kickboks Kulüpler Ligi şampiyonasında yıldızlar kategorisinde 1.Etap +65 Kg da Etimesgut kampüsü öğrencisi Gizem Özkan Türkiye birincisi; Türkiye Yüzme Federasyonu bünyesinde 387 erkek 233 kız toplam 620 sporcunun katıldığı Turkcell Türkiye Kısa Kulvar Küçük ve Yıldız Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Trabzon kampüsü 10. Sınıf öğrencisi Efe Hacısalihoğlu, 100 m serbest kategorisinde Türkiye üçüncüsü, 4x50 serbest bayrak kategorisinde Türkiye ikincisi, 50 m serbest kategorisinde ise Türkiye birincisi oldu.

Adıyaman ilinde Türkiye Eskrim Federasyonunun düzenlediği Türkiye Eskrim şampiyonasında gençler kategorisinde mücadele eden Eryaman kampüsü 10. Sınıf öğrencisi Berfin Özarslan da Türkiye ikincisi olarak Avusturya’nın Mödling şehrinde düzenlenecek olan uluslararası yarışmaya ülkemiz adına katılmaya hakkı kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.