Türkiye'nin örnek Beşiktaşlılar derneği..

Türkiye'nin örnek Beşiktaşlılar derneği..
"Türkiye'nin en iyi Beşiktaşlılar Derneği" olarak tüm ülkeye örnek gösterilen Avcılar Beşiktaşlılar Derneği, bölgenin yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak da katıldı.
 Avcılar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükçekmece Bursa Kebap Evinde 3. Bölge Beşiktaşlılar Dernekler Birliği ile bir araya geldiler. Kahvaltıya ilgi ve katılım yoğun oldu.

Toplantıya Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Taraftar Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Ali Aydın, Beşiktaş Tv. Genel Müdürü Bülent Ülgen, Hatay Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, Küçükçekmece Beşiktaşlılar Kurucu Dernek Başkanı Asil Aktaş, Fatih Solalp , Silivri Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Hüseyin Belenkoğlu da katıldı.

Avcılar Beşiktaşlılar derneği başkanı Selçuk Aydoğan, "Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları ve projelerimizi sizlerle paylaşalım. Biz 3. bölgede yaşayan insanlar olarak sadece kendi ilçemizde değil, bölgemizde bir çok projeyi hayata geçirdik. Biz Avcılar spor derneği değiliz, biz Avcılar Beşiktaşlılar Derneğiyiz. Biz Beşiktaşımıza nasıl katkı yaparız, aile düzenimizi nasıl sağlarız, bu kaygılarla dernek kurduk ama kendi kabuğumuzla hiç bir yere varamayız. Eğer komşu ilçelerimizde dernekler kuramazsak, aile birliğini genişletemezsek, ne İstanbul'u birleştirebiliriz, ne de Türkiye'yi. Bu yüzden 3. bölgede kendi vizyonumuza uyacak derneklerle beraber hareket etme kararı aldık. Bu bölgede derneklerimizin hepsini yaşatacağız" dedi.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ise, "Bütün Türkiye'de futbolla ilgilenen - ilgilenmeyen herkes milli takımı tutar. Beşiktaş, Gezi'den sonra milli takımın hemen ardından gelen takım haline geldi. Bizler de öyleyiz. Sporun insan hayatındaki önemini kavramış bir belediyecilik anlayışımız var. Daha birinci ayımızda Spor Müdürlüğümüzü kurduk. Gençlerimizin öz güvenini kazanması ve toplum sağlığı açısından da çok önemli bir etkinlik spor. İnsanlar çalışma hayatından artakalan zamanlarını kültür - sanat ve spor ile değerlendirdikleri zaman bedenen ve ruhen iyi olma haline erişirler. Futbol bir takım oyunu ve takım oyunu birlikte sevinme yada üzülme sanatıdır. Her uygun tedavi gibi yan etkisi, komplikasyonu holiganlıktır. O nedenle de Beşiktaş Dernekleri bunun panzehirini de bulmuş. Selçuk Aydoğan Başkanı tebrik ediyorum" diye konuştu

HABER YAKUP TEZCAN...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.