TÜYAP Büyükçekmece, Birinci lig için

TÜYAP Büyükçekmece, Birinci lig için
Türkiye 2. Lig Erkekler Basketbol Ligi finalinde bugün deplasmanda oynadığı iki maçını kazanarak Denizli Sinpaş Basketbol takımı önünde seride durumu 2-0’a getiren TÜYAP Büyükçekmece Basketbol, üçüncü maçını Bugün Mimarnsinan Koleji Spor Salonunda saat 19

 Denizli Sinpaş Basketbol karşısına mutlak galibiyet için çıkacak olan TÜYAP Büyükçekmece Basketbol, bu önemli maçı kazanıp seride durumu 3-0’a getirmek ve Basketbol Birinci Ligine çıkmak için mücadele edecek. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçmesi beklenen bu kritik maç için hazırlıklarını tamamlayan TÜYAP Büyükçekmece Basketbol’da maç saati beklenmeye çekildi.


Taraftarının desteği ile sahaya mutlak kazanmak için çıkacak mavi-beyazlılar, sahadan galibiyetle ayrılıp işi şansa bırakmamak için mücadele edecek. Maçı kazanıp adını Türkiye Basketbol Birinci Ligine yazdırmak isteyen TÜYAP Büyükçekmece basketbol’da nefesler tutuldu.


Kulüp Başkanı Ahmet Bayraktar, takım olarak bu önemli Denizli Sinpaş Basketbol maçına hazır olduklarını, bugünkü maçta tribün desteğini mutlak şekilde yanlarında görmek istediklerini söyledi. Bu maçı kazanmaları durumunda Şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan TÜYAP Büyükçekmece Basketbolun büyük bir başarıya imza atmasına az bir zamanın kaldığını söyleyen Başkan Bayraktar, saat 19.00’da başlayacak olan maç sonunda takım olarak Birinci Basketbol Ligine çıkmış bir takım olacaklarına inandıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.