Tüyap Büyükçekmece, evinde aslan gibi: 84-80

Tüyap Büyükçekmece, evinde aslan gibi: 84-80
TBL 2. Liginde mücadele eden Tüyap Büyükçekmece Basketbol, MSK Arena’da konuk ettiği Pertevniyal Gençlik’i ilk üç periyottaki etkili oyunu ile 84-80 mağlup ederek salonu dolduran Basketbol severleri mutlu etti.

 Oluşturduğu güçlü kadrosuyla bu ligde iddialı olacağını aldığı iyi neticelerle herkese gösteren Tüyap Büyükçekmece Basketbol, mükemmel başladığı maçı zorlanmasına rağmen galip kapamasını bildi. İlk üç periyotta rakibine şans tanımayan Tüyap Büyükçekmece Basketbol, son periyotta oyundan düşünce rakibine adeta meydanı boş bıraktı. :irinci periyodu 21-14, ikinci periyodu 51-28 ve üçüncü periyodu 66-47 önde tamamlayan Tüyap Büyükçekmece Basketbol, dördüncü periyotta rakibinin baskısı karşısında sayı üretmekte hayli zorlandı. İlk üç periyottaki farkı son çeyrekte cömertçe harcayan Tüyap Büyükçekmece Basketbol, müsabakadan 84-80 galip ayrılmasını bildi. Tüyap Büyükçekmece Basketbolda sahanın yıldızı attığı 27 sayı ile Darryl Thompson olurken, Pertevniyal Gençlik takımından Burak Can Yıldız ise takımı adına 24 ile en fazla sayı kaydeden isim oldu. Tüyap Büyükçekmece Basketbol’da Kahiem Seawright 16, Orbay Kaya ise 15 sayı ile Darryl Thompson’ı takip eden isimler oldular.

Bayraktar; Galibiyeti Akgün’e armağan ediyoruz

Maç sonunda bir açıklama yapan Tüyap Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı Ahmet Bayraktar, alınan bu önemli galibiyeti kendilerine her platformda destek sunan ve takımın her daim yanında olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e armağan ettiklerini söyledi. Başkan Bayraktar, takımlarının olağan üstü bir mücadele örneği gösterdiğini, son periyotta yorgunluk belirtilerinden kaynaklanan oyundan düşüşün kendilerini biraz zora soktuğunu söyledi. Başkan Bayraktar, “Bu önemli Pertevniyal Gençlikspor galibiyetini bizlere gerekli desteği sunan ve camiamızın yanında olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e armağan ediyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.