U-19’lara Ümraniyespor hafif geldi: 3-1

U-19’lara Ümraniyespor hafif geldi: 3-1
U-19 Gençler Liginde mücadele eden Tepecikspor, dün kendi sahasında oynadığı maçta şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden olan Ümraniyespor U-19 Takımını 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup etmesini bildi.

Tepecik Stadında oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan Tepecikspor U-19 takımı, ilk dakikalarda eline geçirdiği fırsatları skora yansıtamayınca, ani gelişen Ümraniyespor ataklarıyla kalelerinde tehlikeler yaşadı. Dakikalar 35’i gösterirken, ceza alanı dışında topu önünde bulan Ümraniyespor’lu genç oyuncu Doğukan, sert ve düzgün bir vuruşla topu Tepecikspor ağlarına gönderdi.


İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Ümraniyespor U-19 Takımı, ikinci devreye moralli çıktı. Bu devrede ilk yarıya oranla daha üstün görünen Tepecikspor U-19 Takımı, sağlı sollu ataklarla rakip takım yarı alanında görünmeye başladı. Beraberlik sayısını bu ataklarla 65. dakikada Onur Tunç’un golü ile bulan Tepecikspor, büyük sevinç yaşadı. 80. dakikada Onur Kan, Tepecikspor adına sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren golü Ümraniyespor ağlarına bıraktı. Müsabakanın son dakikalarında baskısını arttıran Tepecikspor, 85. dakikada kazandığı penaltıyı Çağlar’la gole çevirdi ve sahadan 3-1 galip ayrılarak zirve adına önemli bir adım daha satmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.