Ümit Kalko'dan Akgün Duru'ya cevap

Ümit Kalko'dan Akgün Duru'ya cevap
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Durunun sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlara Silivrispor eski Kulüp Başkanı Ümit Kalko, yazılı bir basın açıklaması yaparak cevap verdi.
Silivrispor eski Başkanı Ümit Kalko, yazılı bir basın açıklamasında bulunarak Silivrispor Kulübüne hibe olarak verdiği paranın kulüpte kalacağını ancak kulübe borç olarak verdiği parayı almak için  yasal işlem başlattığını açıkladı. Kulübe borç olarak verdiği parayı geri aldıktan sonra kurduğu vakıf aracılığı ile son kuruşuna kadar yine Silivri için harcayacağını söyleyen Kalko, “Kamuoyu önünde söz verdim ve bu sözümün altını bir kez daha çiziyorum” dedi.


“ÇALIŞKAN SAYESİNDEN SİLİVRİSPOR FACİADAN KURTULDU”


Hepinizin bildiği gibi geçen yıl senetleri piyasada gezen batak bir takımı alıp, ilk yılında şampiyon yaparak ikinci lige çıkarma başarısını gösterdik diyen Kalko; “ Ancak başarımızdan rahatsız olan Sayın Özcan Işıklar, spora açık bir şekilde siyaset karıştırarak ve belediye imkânlarını baskı unsuru olarak kullanarak yönetimimi düşürdü ve Terbiyeli Çorbacısı’nın sahibinin kulüp başkanı olmasını sağladı. Hatırlayacağınız gibi düzenlenen olağanüstü kongrenin genel kurulunda sırf kürsüye çıkıp konuşmak istediğim için beni  yaka paça dışarıya attılar. Kendisine gani gani rahmet dilediğim, ilçe emniyet müdürümüz Hakan Çalışkan sayesinde büyük bir faciadan Silivrisporumuz son anda kurtuldu. Bu olay, başta Kanal D olmak üzere birçok ulusal TV kanalının ana haber bültenlerinde yer buldu ve tarafıma yapılan bu çirkin müdahale sebebiyle Silivri’mizin imajı bir kez daha zedelendi” dedi.


“SON KURUŞUNA KADAR YİNE SİLİVRİ İÇİN HARCAYACAĞIM”



Silivrispor’a başkan seçildiği ilk gün kulübe ne kadar hibe edeceğini, ne kadar borç vereceğini açıkladığını da yazılı açıklamasında hatırlatan Kalko; “ Hatırlarsanız, geçen yıl Silivrispor’a başkan seçildiğim toplantıda kulübe ne kadar hibe edeceğimi, ne kadar da borç vereceğimi deklare etmiştim. Başkanlık görevim devam ederken aynı sözümün arkasında durdum. Şimdi ise hibe miktarının dışında kalan ve borç olarak verdiğim miktarı geri alabilmek için hukuki yollara başvurdum. Borç olarak verdiğim bu parayı geri aldıktan sonra da kurduğum vakıf aracılığı ile son kuruşuna kadar yine Silivri için harcayacağıma dair kamuoyu önünde söz verdim ve bu sözümün altını bir kez daha çiziyorum” dedi.  


“SİLİVRİSPOR BAŞKANLIĞI BİR AĞLAMA DUVARI DEĞİL”



Silivrispor Başkanlığı bir ağlama duvarı değildir diyen Kalko; “ Silivrispor’a başkan olan arkadaş lütfen benim param ile bu işi yapmak için çabalamasın. Kendi parası ile yapsın. Silivrispor başkanlığına talip olurken başkalarının kesesine güvenen bu malum zat, şimdi benim bu hukuki yolumu ihanet olarak karşılayıp ağlamaktadır. Şu unutulmasın ki;Silivrispor başkanlığı bir ağlama duvarı değildir. Biz geldiğimizde kulübün durumu daha kötüyken ağlayıp zırlamadık, çalıştık, maddi manevi bütün imkânlarımız sefer ettik ve kulübü şampiyon yaptık. Umuyorum Silivrisporumuz yine şampiyon olur. Başarılı olunmazsa bu darbeyi yapan ve yaptıranlar bunun hesabını değerli Silivrili Hemşehrilerime verirler. Bu süreçte malum kulüp başkanını ve onu başkan yaptıran kişiyi hep beraber kucaklamalıyız, arkalarında durmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.