Ünlü iş insanlarından Serhat Ardahanspor’a galibiyet primi…

Ünlü iş insanlarından Serhat Ardahanspor’a galibiyet primi…
Ardahanlı iş insanı İmdat Tatar'dan futbol kulübü Serhat Ardahanspor'a dev galibiyet primi geldi.

Ardahanlı ünlü iş insanı, Lojistik ve antrepo sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan; Ose Antrepo Depolama Nakliyat Dağıtım Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İmdat Tatar’dan memleketinin futbol takımı Serhat Ardahanspor’a 40 bin TL’lik galibiyet primi.

Bölgesel Amatör Lig müsabakasında, Serhat Ardahanspor’un Kars36Spor karşısında galibiyet alması durumunda 40 bin TL destekte bulunacağım sözünü veren İmdat Tatar sadece bu sözü kendisi tutmakla kalmadı ayrıca İş İnsanı Arkadaşı, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Temel Altıntaş’ı da sözüne ortak ederek 80 bin TL galibiyet primini Serhat Ardahanspor’un hesabına gön-derdi.

Spora destek vermek asli görevlerimizdendir…

KAI Vakıf Üyesi de olan İmdat Tatar spora ve sporculara maddi manevi destek vermek hepimizin görevi diyerek şunları söyledi; ‘Başta ricamı kırmayarak Serhat Ardahanspor’a destek olan arkadaşım Temel Altındaş’a ve spor camiasına emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Spor, müzik, sanat, bizim olmazsa olmazlarındandır. Bizler üreteceğiz, çalışacağız, para kazanacağız, yatırım yapacağız. Sporcularımız ise gençlerimizi yetiştirecekler. Onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracaklar. Birlik ve beraberliğimizde önemli etken olacaklar. Bu anlamda her zaman spor camiasına maddi manevi elimizden ne geliyorsa katkı sağlamak durumundayız. Spor, sağlık, program, organizasyon ve rapor anlamlarını taşıyan ruhu ile alanında sporcularımız ile birlikte devam edecek. Bizler de onlara katkı sunacağız. Bu anlamda Kars36 Spor camiasını da centilmen bir maç çıkardıkları için teşekkür ediyorum. Kars da bizim Ardahan da bizim. İnşallah bir dahaki seferde de Kars36 Spor camiasına katkı sunmak fırsatımız doğar.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.