Vazgeçilmez Tadic

Vazgeçilmez Tadic
Ajax’tan bedelsiz olarak transfer edilen Dusan Tadic, sezona müthiş başladı.

Arkadaşlarına her maç yarattığı net fırsatlarla dikkatleri üzerine çeken Sırp yıldız, zaman zaman performans düşüşleri yaşadı. İsmail Kartal, buna rağmen öğrencisinden vazgeçmedi

 


Son haftalarda attığı goller ile tüm dikkatler üzerine çeken Dusan Tadic, her geçen hafta performansını yükseltmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, kötüyken bile Tadic’i oynattığı için sıkça eleştiri de aldı.


Başarılı çalıştırıcının, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde tecrübeli futbolcu için, “Tadic, oyun planımızın ve stratejimizin saha içinde işlemesinin mimarı. Onun varlığı, planlarımızın uygulanmasında son derece önemli” sözlerini sarf ettiği öğrenildi. Dusan Tadic, çok kritik dönemde sahne almasını bildi. Trabzonspor’a 3-2 kaybedilen karşılaşmada 2 gol de Tadic’in penaltısıyla geldi. Sırp futbolcu, Karagümrük karşısında da 2 kez fileleri sarsarak galibiyetin başrol oyuncusu oldu. Becao, Djiku ve Fred’in yokluğunda zorlanan Fenerbahçe, Tadic sayesinde haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. Sezon başında takıma takılan Dusan Tadic, Fenerbahçe ile 23 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 10 kez gol atan Sırp futbolcu, 4 kez de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.