Vedat Muriç resmen Fenerbahçe'de

Vedat Muriç resmen Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç'in transferini açıkladı. Kosovalı golcü ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi. Vedat Muriç'in menajeri Haluk Canatar daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray ile her konuda anlaştık

Vedat Muriç transferinde son dakika... Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç'in transferini açıkladı. Vedat Muriç'in menajeri Haluk Canatar daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray ile her konuda anlaştıklarını söylemişti.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada "Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen Vedat Muriqi konusunda, kulübü ve kendisiyle UEFA transfer prosedürleri çerçevesinde yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlanmıştır.
Yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu renklerimize bağlanacaktır. Önümüzdeki 4 yıl formamızı gururla taşıyacak 1994 doğumlu Kosovalı forvete Türkiye’nin en büyük ailesine hoş geldin diyor; şimdiden Fenerbahçemiz ile nice başarılar diliyoruz" denildi.
D-3vTM7WwAAvkqa
VEDAT MURİÇ'İN TÜRKİYE KARİYERİ
2014-2015 sezonunda Giresunspor’a transfer olan Vedat Muriç, burada 2 sezon forma giydi. Muriç, Giresun’da geçirdiği ilk sezonunda çıktığı 32 resmi müsabakada 6 gole imza attı. 2015-2016 sezonu Vedat’ın Türkiye’deki en verimli sezonu oldu. Başarılı futbolcu, bu sezonda Giresunspor formasıyla çıktığı 33 mücadelede 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başararak, Türkiye’deki en etkili performansını sergiledi.
Muriç, Giresunspor macerasının ardından Süper Lig’de bulunan Ankara temsilcisi Gençlerbirliği’nin yolunu tuttu. 2016-2017 sezonunu Başkent ekibinde geçiren Kosovalı futbolcu, kırmızı-siyahlı forma ile ilk kez Süper Lig’de forma giydiği 40 maçta 7 gole imza attı. Gelecek sezonda da Ankara’da kalan Muriç, ligin ilk yarısına kadar Gençlerbirliği forması giydi. Başarılı oyuncu, 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında 1. Lige geri dönerek ise Çaykur Rizespor forması giymeye başladı.
ÇAYKUR RİZESPOR İLE SÜPER LİG'E YÜKSELDİ
2017-2018 sezonunun ikinci yarısını da 1. Ligde Çaykur Rizespor’da geçiren Muriç, Çaykur Rizespor’da Süper Lig’e yükselen kadroda yer aldı. Mavi-yeşillilerin Süper Lig’e çıktığı sezonda Muriç, 16 karşılaşmada 8 gollük istatistik ile şampiyonluğa katkı sağladı.
2018-2019 sezonunda Çaykur Rizespor ile Süper Lig’de mücadele eden Kosovalı futbolcu, sezon içerisinde gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesinde de yer almayı başardı. Türkiye’de 4. sezonunu geçiren başarılı futbolcu, mavi-yeşillilerde görev aldığı 36 resmi müsabakada 17 kez ağları havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.