Vodafone Arena’da büyük şok!

Vodafone Arena’da büyük şok!
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Vodafone Arena’da oynanan mücadele 1-1 sona erdi.
Beşiktaş, 45+1’de Aboubakar ile golü buldu. Fenerbahçe ise Marcelo’nun 90+4. dakikada kedi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı.

Fenerbahçe’de Martin Skrtel, 88. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bu kırmızı kartın ardından Fenerbahçe’de Josef de Souza da 90 ve 92. dakikalarda gördüğü kırmızı kartlarla oyundan ihraç edildi ve Fenerbahçe maçı 9 oyuncu ile tamamladı.

Beşiktaş, bu sonucun ardından puanını 65’e yükseltti ve en yakın takipçisi Başakşehir ile arasındaki puan farkını 4 hafta kala 2’ye inmesine mani olamadı. Fenerbahçe ise 57 puana yükseldi.

BEŞİKTAŞ, BAŞAKŞEHİR VE FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI


Beşiktaş, gelecek hafta Bursaspor’a konuk olacak. Ardından Kasımpaşa’yı sahasında ağırlayacak olan Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanında sezonun sondan ikinci haftasına girecek. Siyah beyazlılar, evindeki Osmanlıspor maçı ile sezonu bitirecek.

Başakşehir’in kalan maçları ise sırasıyla içeride Gençlerbirliği, deplasmanda Trabzonspor, tekrar içeride Adanaspor ve son hafta Kayserispor ile…

Fenerbahçe ise önümüzdeki hafta Antalyaspor’u sahasında ağırlayacak. 32. haftada Ankara’da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler, Kadıköy’deki Trabzonspor maçı ile sezonun son iç saha maçına çıkacak. Fenerbahçe, Adanaspor maçıyla birlikte 2016/17 sezonunun son lig maçını oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.