Voleybol takımından ziyaret

Voleybol takımından ziyaret
Silivri Spor Bayan Voleybol Takımı AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Takım hocası Selçuk Helvacıoğlu eşliğinde Karakaş’ı ziyaret eden bayan voleybol takımı Metin Karakaş’a takımlarına verdikleri destek ve ilgiden dolay
 Sporcuların yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgi veren Silivri Spor Bayan Voleybol takımı hocası Selçuk Helvacıoğlu, “ Sayın ilçe başkanımız Metin bey’in spora ve sporcuya verdiği değeri çok iyi biliyoruz. Bu anlamda voleybol takımımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı ve kendisinin bizleri birçok kez ziyaret etmesi nedeni ile kendisine iade-i ziyarette bulunmak istedik. Bu vesile ile kendisine takım arkadaşlarımız ve kulübümüz adına tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.
Spor’a ve sporcu’ya desteğimiz devam ediyor
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,  Silivri Spor Bayan Voleybol takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada; “ İlçemizde faaliyet gösteren bir çok spor kulübü ve sporcuyla sürekli irtibat halindeyiz. Onların ilçemize kazandıracağı her sporcu ve başarıları bizim için gurur vericidir. Özellikle hükümetimizin spor’a çok büyük yatırımları ve desteği var. Bu anlamda ilçemizde bulunan stadımıza tadilat noktasında bütçe ayrıldı. Ayrıca Müjdat Gürsu Spor tesislerimizden de spor kulüplerimiz faydalanıyor. Spor bakanımızın da genç olmasının çok büyük ayrıcalığı  ve katkısı var. Biz AK Parti olarak her zaman yanınızdayız. Gücümüzün yettiğince sizin gücünüze güç katacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.