Voleybol’da Şampiyon Ruhsat Denetim Müdürlüğü Oldu

Voleybol’da Şampiyon Ruhsat Denetim Müdürlüğü Oldu
Küçükçekmece Belediyesi’nin çalışanlar arasında dayanışmayı artırmak, personelin yoğun iş stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla düzenlediği birimler arası voleybol turnuvası sona erdi. Büyük bir heyecanın yaşandığı turnuvada şampiyonluk kupasını, fi

Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada 6 takım ve 50 sporcu ter döktü. Tek devreli oynanan müsabakalar sonunda Strateji Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü finale yükseldi.  Strateji Müdürlüğü’nü 3-2 mağlup etmeyi başaran Ruhsat Denetim Müdürlüğü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Birimler arası voleybol turnuvasında rakibini 3-1 mağlup eden Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürlüğü üçüncü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü dördüncü oldu.

 

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden tarafından  verildi. 

Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, “Düzenlediğimiz bu sosyal aktiviteler sayesinde personelimizin motivasyonu artıyor, arkadaşlarımız iş stresinden uzaklaşıyor. Bizleri her konuda olduğu gibi bu etkinliklerin düzenlenmesinde de destekleyen Başkanımız Temel Karadeniz'e teşekkür ederiz" diye konuştu. 

1.Ruhsat Denetim Müdürlüğü

2.Strateji Müdürlüğü

3.Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürlüğü

4.Destek Hizmetleri Müdürlüğü

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.