WOZNİACKİ ŞAMPİYON OLDU

WOZNİACKİ ŞAMPİYON OLDU
Esenyurt Koza World of Sports Arenada düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup Final maçını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte izledi.

Zorlu geçen turnuvada Caroline Wozniacki ve Roberta Vinci’nin finale kaldığı maçta kura atışını eski tenisçilerden Monica Seles yaptı.

Şampiyonun kupasını Bakan Müezzinoğlu verdi

Kuranın atılmasıyla birlikte maçın başlama vuruşunu yapan Wozniacki final maçını 2-0 alarak turnuvayı şampiyon olarak bitirdi. 6-1 ve 6-1 lik setlerle maçı kazanan Wozniacki şunları söyledi; “Böyle bir turnuvada şampiyon olmak gerçekten çok güzel bir duygu, bu turnuvaya destek veren herkese çok teşekkür ederim. İstanbul’da bulunmak ve böyle bir turnuvanın şampiyonu olmak müthiş bir duygu. Burada maçı izlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Turnuvada şampiyon olan Caroline Wozniacki’ye 1’ncilik kupasını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu takdim etti.



Turnuva Koordinatör Coşkun Erginer,  “Koza Worl Arena ile İstanbul’da ve Esenyurt ’ta başarıyla tamamladık. Şampiyonu ve tüm sporcuları tebrik ediyorum. Uluslararası düzeyde olan bu turnuvayla Dünyaca ünlü Wimbledon’u İstanbul’a Esenyurt’a getirmiş gibi olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.