Yelkencilere Cumhuriyet Kupası

Yelkencilere Cumhuriyet Kupası
Büyükçekmece Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı 'Cumhuriyet Kupası'nda derece giren yelkenciler kupalarını Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün elinden aldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı 'Cumhuriyet Kupası' yelken yarışmasının finaline katıldı.

Akgün’den anlamlı bir kitap

Büyükçekmece Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı 'Cumhuriyet Kupası' yelken yarışmasında dereceye giren yarışmacılar kupa ve ödüllerini Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün elinden aldı. Başkan Akgün, yelken sporcularına 'Atatürk’ün Yanı başında' adlı kitabı da hediye etti. Düzenlenen kupa töreninde konuşan Başkan Akgün, Atatürk’ün ilke ve devrimlerin sahip çıkılması gerektiğine söyledi.




“Sanata ve spora yönelin”

Başkan Akgün şöyle konuştu: Hayatın her alanında başarılı olmak istiyorsanız sanata ve spora yönelin. Büyük Atatürk’ün sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözü kulağınıza küpe olsun. Buradan ailelerimize de seslenmek istiyorum. Çocuklarımıza iyi eğitim verelim. Ama bunun yanı sıra küçük yaşta sanat ve sporla da tanıştırın. Geleceğe ışık tutacak, çağdaş bir ülke olabilmenin ilk şartı donanımlı bir gençliktir. Atatürk bunun içindir ki, cumhuriyeti ve devrimlerini gençliğe emanet etti.”

                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.