Yeni başkan kulüplere kucak açtı

Yeni başkan kulüplere kucak açtı
BAL, Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımları arasında yerini almayı amaçlayan ve adını bu sezon 3. Lige yazdırmak isteyen Büyükçekmece Belediyespor’un çiçeği burnunda yeni başkanı Ümit Kalko, göreve oldukça hızlı başladı.

Büyükçekmece İlçesindeki tüm kulüplere kucak açan ve herkesi eşit şartlarda yaklaşım göstererek birlik ve beraberlik için herkesin tek yürek olması için Büyükçekmece Belediyespor olarak kucak açtıklarını söyledi. Bayram sonrası tüm kulüplerin başkanları ve yöneticileriyle Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de bulunacağı bir ortamda tanışma yemeği vereceklerini söyleyen Başkan Ümit Kalko, birlik ve beraberliği bu anlamda pekiştirip her kulüple yakın temas halendi olacaklarını söyledi.

Büyükçekmece’de büyük bir değişim yaratacaklarını bunu da yapacakları icraatlarla göstereceklerini söyledi. Başkan Kalko, konuşmasında şu sözlerine yer verdi, “Büyükçekmece Kulüplerinin tamamını kucaklıyor birlik ve beraberliğin güzelliklerini tüm kulüplerle yaşamak için gerekli adımı atmak için çaba göstereceğiz. Bayram sonrası Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün’ün de bulunacağı bir ortamda tüm kulüplerle bir araya gelip tanışma yemeği düzenleyeceğiz.

Bu yemekte Büyükçekmece İlçesinin sporda ne kadar güçlü bir yer edineceğini herkese benimsetmek için çaba göstereceğiz. Futbolun bir temaşa oyunu olduğunu, bunu keyifli bir hale getirip bu güzelliğin yanında başarılara taşımak herkesi mutlu edecektir. Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Yönetimi olarak her zaman tüm kulüplerimize yaklaşımcı ve yapıcı bir ortamda yaklaşım göstereceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.