Y.ESENYURT’UN ÖMER GURURU

Y.ESENYURT’UN ÖMER GURURU
Adı Ömer Babur. 1996 Van doğumlu. Futbola 2009-2010 sezonunda Yeşilesenyurtspor altyapısında başladı.

 Futbolla U 14 yaş grubunda tanıştı. 3 sezon başarıyla yeşil beyazlı formayı terlettikten sonra 2012-2013 U 17 liginin tamamlanmasıyla birlikte U 19 Liginde de takımıyla birlikte bir kez maça çıktıktan sonra ara transfer döneminde İstanbul Büyükşehir Belediye altyapısında transfer oldu. Son olarak Beşiktaş’a karşı İstanbul Büyükşehir Belediye formasıyla sahaya ilk 11’de çıkan genç oyuncu Yeşilesenyurtspor’un da gurur kaynağı oldu.
Yeşilesenyurtspor Sportif Direktörü Hasan Demir kulüp olarak asıl hedeflerinin Esenyurt’taki yetenekli ve karakterli oyuncular yetiştirerek Türk futboluna hediye etmek olduğunu söyledi. Demir “Kulüp olarak asıl hedefimiz Esenuyrt’ta yetenekli ve karakterli sporcular yetiştirerek Türk futboluna kazandırmaktır. Alt yapı hocalarımızla yaptığımız görüşmelerimizde de her zaman kendilerinden skordan çok oyuncu karakterini ve disiplinini ön planda tutmalarını istemişizdir. Bunları yaptığınız sürece başarı her zaman kendiliğinden gelecektir.” ifadesini kullandı.
Altyapıda 4 yıl önce başlattıkları çalışmaların meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladıklarını kaydeden Demir “Altyapıda 4 yıl önce başlattığımız çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz. A takıma verdiğimiz gençlerin sayısı, U 19 Liginde grubumuzda lider durumda bulunmamız, U 17 takımımızda ve U 19 takımımızda forma giyen Ömer Babur’un şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımında oynaması bunun en güzel işaretidir. Sporcularımızın da bu anlamda kendilerine bireysel olarak hedefler koyması bizleri şampiyonluktan daha çok mutlu etmektedir. Biz her zaman sporcunun yanında olup onların daha iyi noktalara gelmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.