Yıldız: Biz değil artık rakipler korksun

Yıldız: Biz değil artık rakipler korksun
Ligde alınan iki galibiyetle sıralamada bir basamak üste çıkan ve rakipleriyle aralarındaki puan farkını bire indiren Tepecikspor’da As Başkan Eray Yıldız, bu saatten sonra kendilerinin hiçbir rakibi düşünmeyeceğini, rakiplerin kendilerini düşüneceğini sö

 Hiç kimseden çekinmediklerini söyleyen Yıldız, “Önceden biz rakiplerden çekiniyorduk fakat artık roller değişti, biz değil artık rakipler bizden korksun” diyerek rakiplere de bir anlamda gözdağı verdi. Kahramanmaraşspor maçının geride kaldığını bu maçı unutmaya çalışmaları gerektiğini söyleyen Yıldız, şimdiki hedeflerinin İnegölspor maçı olduğunu söyledi. Takımın ligde kalacağını dün oyduğu gibi bugünde açık yüreklilikle söyleyen Yıldız, “Tepecikspor, 44 puanla ligde kalan takımların başında yer alacaktır. Bizim hesabımız bu tabi ki ama rakiplerimizin de hesaplarının olduğunu çok iyi biliyoruz.


Tepecikspor’un küme düşeceğini söyleyenlere hatta bekleyenlere lig sonunda büyük bir sürprizimiz olacak. Bakın takım ligde kaldığında bu mutluluk Büyükçekmece ilçesinde nasıl yaşanacak herkes çok iyi görecek. Grubun en iyi takımları arasında yerimizi aldık fakat alınan şanssız yenilgiler Tepecikspor’u bu dar boğazın içine getirdi. Artık şanssızlığımızı kırdık ve seri galibiyetler alan ve ligde kalacak takımlar arasında yerini alacak olan kulübün Tepecikspor olacağını herkese göstereceğiz. Kahramanmaraşspor maçında mücadelelerini son demlerine kadar sürdüren ve bizlere mutluluk yaşatan önce futbolcularımızı, Teknik kadromuzu ve tribünlerde yerlerini alarak desteklerini esirgemeyen Tepecikspor ve Büyükçekmece Belediyespor taraftarlarını yürekten kutluyor, aynı desteklerin devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.