Yıldız oyuncuya 3 büyükler talip

Yıldız oyuncuya 3 büyükler talip
Slovak milli takımının kaptanı Martin Skrtel’e Türkiye’nin üç büyük takımı da talip oldu.
Liverpool'da forma giyen ve kırmızılı takımla 2018'in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Skrtel de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor; ancak onu transfer etmek isteyen takım önemli bir bedeli gözden çıkarmak zorunda.

TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTİYOR

Oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Stars&Friends'in ortaklarından Mithat Halis, "Skrtel'i Galatasaray da istiyor; Beşiktaş ve Fenerbahçe de…" dedi.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Halis, "3 takım da istiyor. Fenerbahçe 4 seneden bu yana istiyor, Çin'den, Katar'dan isteyenler var. Wolsfburg çok istiyor. Ama Türkiye'ye gelme olasılığı yüksek; çünkü sıcak yere gitmek istiyor. Ama onu transfer etmek zor. Bu kadar özelliği var. 8 yıldan bu yana Liverpool'da oynuyor. Kolay mı Liverpool'da oynamak. Skrtel, Gerard'dan daha fazla para kazanıyor. Liverpool'la konuşmaları gerekir. Ne kadar istediklerine biz karışmayız.


Ama Martin orada aldığı paranın biraz daha altına gelmeyi kabul edebilir. Çünkü artık ayrılmak istiyor. Hangi takım finansal açıdan iknâ edici olursa o takıma gider. Beşiktaş 'bize ağır geldi; alamayız' dedi. Galatasaray istiyor; ama 'parasal açıdan' karar vermedi henüz. Fenerbahçe'nin bu anlamda ne yapacağı belli değil. Martin Skrtel ise hangi takım şartları oluşturuyorsa oraya gelir. Kasımpaşa şartları oluşturursa; oraya bile gelebilir. Simon Kjaer'le kıyaslıyorlar. Kjaer, Lille'den geldi, orada en fazla 500 bin Euro alıyordu. Martin 8 yıldır Liverpool'da oynuyor. Ondan önce Zenit St. Petesburg'da oynadı. Lille iki takımın da ayarında değil. İki takımın da finansal gücü çok yüksek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.