Zafer Kupası Tenis Turnuvası sonuçlandı

Zafer Kupası Tenis Turnuvası sonuçlandı
Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği, "Bakırköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Tenis Turnuvası” sonuçlandı.
210 sporcunun katıldığı, Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde 11 gün süren 11'nci Bakırköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Tenis Turnuvası sonuçlandı. Turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun elinden aldılar.
Turnuvada yeni başlayan erkeklerde Cemal Taş, 18+ erkeklerde Fazlı Bulut, 35+ erkeklerde Serkan Soysal, 45 + erkeklerde Engin Ulu, 50+ erkeklerde Gencay Üstünel, 55 + erkeklerde Şenol Günaydın, yeni başlayan kadınlarda Nadiya Taş, 18+ kadınlarda Nur Sorucu, 35+ kadınlarda Demet Uzun, 45 + kadınlarda Esra Sönmez, 35+ çift erkeklerde Serkan Soysal-Bülent Gönülay, 35+ çift kadınlarda Derya Kızılkan-Demet Uzun, karışıkta ise Natali Yöntem-Yılmaz Gülünay şampiyon oldular.

Turnuva sonunda ayrıca çekiliş yapılarak turnuvaya sponsor olan firmaların hediyeleri verildi.

Başkan Kerimoğlu ödül töreninde yaptığı konuşmada spora her zaman destek vereceklerini ifade ederek şunları söyledi:” Uzun yıllar spor yapmış biri olarak, hekim olarak, sporun ne kadar önemli olduğunu özellikle ülkemizde son yıllarda gençler arasında yaygınlaşan kötü alışkanlıklar açısından çok iyi biliyorum. Biz Bakırköy Belediyesi olarak sporu ve sporculara her türlü desteği vermeyi kendimize görev kabul ettik. Daha fazla spor tesisini Bakırköylülere sunmak en büyük hedefimiz. Ayrıca bu anlamlı turnuvaya katılan tüm sporcuları da kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.