Ziraat Koç Turnuvasında final heyecanı

Ziraat Koç Turnuvasında final heyecanı
Büyükçekmece Ziraat Odası tarafından düzenlenen halı Saha futbol turnuvasında maçlar çekişmeli ve renkli geçiyor. Şampiyona kupa yerine koç verilecek turnuvada finalistler belli oldu.

Hafta sonu Final Maçın da Tepecik Sürücü Kursu ile Sivaslılar Derneği koç için yarışacaklar.
10 Kasım da 16 takımın katılımıyla başlayan ve birbirinden heyecanlı maçlara sahne olan Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha Futbol Turnuvasında  finale kalmayı başaran takımlar Tepecik Sürücü Kursu ile Sivaslılar Derneği oldu.
Bu yıl ilki düzenlenen ve Büyükçekmece ışık spor tesislerinde oynanan turnuva maçların da sona geliniyor. Bu hafta sonu Final maçı ile koç sahibini buluyor. Ayrıca turnuva da 3. İçin ise Türkoba Öğretmenler ile Yılmaz Nalbur arasında oynanacak.
Amaç kaynaşma
Büyükçekmece Ziraat Odası Halı Saha Futbol Turnuva maçlarının fair play ruhu içerisinde devam ettiğini belirten Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, ilkini düzenlediğimiz bu turnuvaya ilginin çok yoğun olduğundan duyduğu memnuniyetini vurgulayarak, amacımız ilçemizde kurumlar arası kaynaşmanın ve dostluğun daha da pekişmesine vesile olmaktır. Turnuvamıza katılan tüm takımlara tekrar teşekkür ediyorum. 1. Halı saha futbol turnuvasının amacına ulaştığını belirten Başkan Erol, 16 takımla başlayan turnuvanın sona ermesine saatler kaldığını turnuvanın şampiyonuna koç ikinci ve üçüncü takımlara da kupa ve madalyalar takdim edileceğini söyledi.
 Erol,Tepecik Sürücü Kursu ile Mimarsinan Sivaslılar Derneği arasında oynanacak final maçının müthiş heyecan ve mücadelesine herkesi bekliyoruz her kesimden insanların oluşturduğu 16 takım ile bir turnuva düzenlediklerini buradaki amaç birlikteliği sergilemek ve kurumlar arası dayanışmayı daha da pekiştirmektir. Bunu başardığımıza inanıyor ve Pazar günü herkesi futbol ziyafetine bekliyoruz dedi.
Turnuva ya 16 takım katılmıştı..
10 Kasım’da startı verilen ve 16 takımın katılımıyla 4 grupta gerçekleşen turnuvada final maçı 9 Aralık tarihinde oynanacak turnuvada şu takımlar yer almıştı. Haberdar Gazetesi, Büyükçekmece Belediye, Ak Parti B.Çekmece, CHP B.Çekmece, MHP B.Çekmece, Ziraat Odası B.Çekmece, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mimarsinan Esnaf Spor, Tecimen Sanayi, Tepecik Sürücü Kursu, Türkoba Öğretmenler, Güneş Söve, Sivaslılar Derneği, ADD Büyükçekmece Şubesi, Anı Tur ve Yılmaz Nalbur.
Turnuva da gelecek hafta sonu ise İlçe protokolü ve Turnuva ya katılan takımların yanı sıra geniş bir davetli topluluğunun katılacağı yemekli bir programda ödüller verilecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.