Zübeyde Hanım’a Spor Salonu açıldı

Zübeyde Hanım’a Spor Salonu açıldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçeye bir haftada ikinci spor salonu kazandırdı. Önceki hafta Merkez İlköğretim Kapalı Spor Salonu’nun açılışını yapan Başkan Kadıoğlu, yapımı tamamlanan Esenkent Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonun
Zübeyde Hanım İlköğretim Ortaokulu’nun bahçesinde düzenlenen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Müdür Üstün ‘ Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum’
Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 3’cü ve 4’ncü sınıf öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin Kafkas Dans gösterisi ardından, okul müdürü Menderes Üstün açılış konuşması yaptı. Üstün, ‘ Bu güzel günde, böyle modern bir salonun öğrencilerimize hediye edilmesinde emeği geçen başta belediye başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibine teşekkür ediyorum’ dedi.
Özvatan ‘ Spora önem veriyoruz’
Okul Müdürü Menderes Üstün’ün kısa konuşması ardından Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü konuşma yaparak, okullarda spor faaliyetlerine çok önem verildiğini söyledi. Özvatan, ‘ Spor alanları sevginin, barışın, kardeşliğin, huzurun ve mutluluğun pekiştiği yerlerdir. Okullarımızdaki spor faaliyetlerine çok fazla önem veriyoruz. Bu sebeple okullarımız her yıl spor alanında yüksek başarılar göstermektedir. Esenyurt eğitim camiası olarak, öğrencilerimize ve ilçe halkına sunduğu hizmetlerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dedi.
Başkan Kadıoğlu ‘ Spor parkı geliyor’
Yusuf Özvatan ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 20 dönüm spor parkının müjdesini verdi. Başkan Kadıoğlu, ‘ Velilerimiz ve çok değerli öğrencilerimiz bu salonu talep etti, bizde kırmadık yaptık ve bugünde hep birlikte hizmete açıyoruz. Önümüzdeki hafta siteler bölgesinde, ondan sonra Atatürk İlköğretim, daha sonraki hafta İmam Hatip Lisesinde bir spor salonu açacağız. Ayrıca şu anda yapımı devam eden 20 bin metre kare üzerine kurulu Esenyurt Spor Parkı’nı halkımızın hizmetine sunacağız. Türkiye’ de örneği olmayan bir ilk Spor Parkında çocuklarımız hocalarının nezaretinde spor yaparken, annelerimizde sosyal tesis bölümünde rahat vakit geçirerek onları izleyecektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya yönlendirmeliyiz. Çünkü sosyal gelişimleri ve sağlıklı birey olarak yetişmeleri için spor yapmak en büyük etkendir. Esenyurtlu halkımıza yeni spor salonumuz hayırlı uğurlu olsun’ dedi.
Güreş tuttu, tenis oynadı
Konuşmalar sonrasında, minik öğrenciler tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çiçek takdim edildi. Başkan Kadıoğlu Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonu açılış kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesti. Esenyurt Lisesi Güreş takımının gösteri yaptığı salonda, Başkan Kadıoğlu güreş yapan bir öğrenci ile kıyasıya güreşerek, öğrenciler ile masa tenisi oynayarak eşlik etti.. Öğrencilerin Başkan Kadıoğlu’na aşırı sevgilerini göstermeleri dikkat çekti. Açılış töreni ikramlar ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.