Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Tutarlı olun!!!

Tutarlı olun!!!

Bizim Silivri’deki siyasilerin hepsi bir alem anacım. Dün 10 Kasım Atatürk’ü anma töreninde siren çalmadığı için çıkan olayların ardından sosyal medya üzerinden birbirlerine söylemedik söz etmedik hakaret bırakmayan siyasilerimiz, bilmemne derneğinin açılışında kol kola girip kurdele kesmişler. Birde üstüne hatıra fotoğrafı çektirmişler.

10 Kasım sabahı Atatürk Meydanında yaşananları ve ondan sonraki süreçte birbirlerini suçlayan açıklamalar ve hemen ardından da hiçbir şey yokmuş gibi birlikte açılış kurdelesi kestiklerini görünce inanın siyasiler bizimle ve Silivri halkıyla dalga mı geçiyorlar diye düşünmeden edemedim. “Şimdi ne var bunda? O ayrı bu ayrı” diyenleriniz olduğunu duyar gibiyim.

Size göre bir şey olmayabilir. Ama dışarıdan bakıldığında hiç hoş karşılanmadığını buradan ifade etmek zorundayım. Sonsuza kadar küs kalın yada kan davası sürün demiyorum.  Ancak madem yüz yüze bakacaksınız o zaman birbirinize karşı kullandığınız kelimeleri iyi seçin.

Dün halkı birbirine düşürüp aynı gün içinde açılışta veya bir davette yan yana gelmeniz dışarıdan bakıldığında, “ Bunların ki kayıkçı kavgasından” ibaret sözlerini duymanız pek muhtemel. Diyeceğim odur ki; Ya birbirinize karşı kullandığınız kelimelere dikkat edin, herkese örnek olun yada yarım saat önce tartıştığınız kişilerle aynı gün içinde yan yana poz vermeyin. Komik oluyorsunuz. Halkın gözünde inandırıcılığınızı kaybediyorsunuz.  Benden söylemesi… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi