Vatandaşla el ele verdik

Vatandaşla el ele verdik
İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız, Örnek Cemevi ve Güneş Cemevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yıldız, “Esenyurtlularla el ele verdik. Esenyurt ittifakını kurduğumuzu anlatıyoruz" dedi

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Esenyurt’ta Örnek Cemevi ve Güneş Cemevini ziyaret etti. Ziyaret sonrası Balıkyolu Caddesinde esnafla bir araya gelen Yıldız, “Esenyurtlularla el ele verdik. Esenyurt ittifakını kurduğumuzu anlatıyoruz. Şunu söylemek istiyorum ki, Esenyurt'ta siyasi partilerin adaylaşma sürecinde önce bir Alevi kardeşimizi Cumhuriyet Halk Partisi'nden adaylaştırdılar. Adaylığının ismi açıklandı. Daha sonrasında da geri çekerek DEM’li bir adayla Cumhuriyet Halk Partilileri karşı karşıya bıraktılar. Bundan dolayı da çok kızgınlar, küskünler, sandığa gitmek istemiyorlar. Onları ikna etmeye çalışıyorum ki biz de sizle aynıyız, düşüncemiz de farklılık yok. Esenyurtlularla el ele verdik. Esenyurt ittifakını kurduğumuzu anlatıyoruz. Küserek elimizde olan Esenyurt'a sahip çıkamayız. Küsmek yerine sandığa gitmelerini, iki tercih arasına sıkışmışlardı, üçüncü tercihin biz olduğunu Esenyurt'ta olduğumuzu anlatarak onların o kızgınlığını, küskünlüğünü sandığa taşımaya çalışıyoruz. Sandığa tabi taşırken de İYİ Parti ve Muharrem Yıldız yönünde oy kullanmaları açısından dolaşıyoruz, mutlu oluyorlar" diye konuştu.

Uyumlu çalışacağım

İBB Başkanı kim olursa olsun uyumlu bir şekilde çalışacaklarını aktaran Yıldız, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kim seçilir? Kim olur? Bilmiyorum. Bana da soruyorlar. Siz buradan İYİ Parti'nin adayısınız, kazandınız. İBB Başkanı farklı biri olursa nasıl çalışacaksınız? Çok uyumlu çalışacağım. Benim kimseyle bir meselem yok. El ele vereceğiz uyumlu projeler üreteceğiz" dedi.

Sokak hayvanları ile ilgili konuşan Yıldız, “Bakın, benim evimde evcil hayvanım var. Şimdi buradan yola çıkarak baktığımız zaman bize bağlı, ihtiyaçları hep insanlar tarafından görülen bir yapı. Ama Esenyurt'ta diyorum ya, hayvanlarımızın bile dolaşma alanı kalmamış. Onun için biz Esenyurt'ta 3 tane rehabilitasyon edeceğimiz, tedavisini yapacağımız, kısırlaştırmasını yapacağımız çok konforlu barınaklar oluşturacağız. Bununla da yetinmeyeceğiz. Evinde hayvan besleyen insanlarımız var. Düşünün ki tatile gidecek veya acil bir durumu var. Ama hayvanı bırakacak kimsesi yok. Ben çok yaşadım. Tatile giderken ya eşim ya da ben birimiz tatilden fedakarlık etmek zorunda kalıyoruz. Onun için Esenyurt'ta yapacağımız barınaklarla birlikte hayvanların da günübirlik, birkaç günlük, aylık bırakabilecekleri hayvanlar için otel diyebileceğimiz kontrollü tesisler yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.