05.05.2015 TARİHİNE ÖZEL NİKÂH MERASİMİ

05.05.2015 TARİHİNE ÖZEL NİKÂH MERASİMİ
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 05.05.2015 tarihine özel nikâh için randevu alan Birgül Urun ve Sezgin Deli genç çiftinin nikâh işlemini belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.

Sezgin Deli ve Sibel Urun çifti evlilik kararını aldıktan sonra Esenyurt Belediye Başkanlığına yazdığı dilekçede 05.05.2015 tarihinde Nikâhlarını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun özellikle kıymasını istediler. Damat Sezgin Deli ve gelin Birgül Urun ’un bu talepleri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından onaylanınca Ankara Sincan da oturan damat Sezgin Deli ve Esenyurt ’ta ikamet eden Birgül Urun hazırlıklar ardından belediye meclis salonunda nikâh masasına oturdular.

Esenyurt Belediyesi Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından anne-baba ve şahitler huzurunda genç çiftin dileği yerine geldi. Başkan Kadıoğlu gelin Birgül Urun’un Kars-Susuzlu olduğunu öğrenince Gelin’in babasına Susuz ’da yaptığı okulu ziyareti sırasında yaşadığı bir anısını anlatınca misafirler neşeli anlar yaşadı. Kars Susuza yapılan hizmetlerin ardından oraya birde Cami sözü veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katılan misafirler tarafından alkışlandı.

Sibel ve Sezgin çiftinin talebini geri çevirmeyen ve genç çiftin nikâh akdini gerçekleştiren Başkan Kadıoğlu, çifte ömür boyu mutluluk diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.