“41 KERE MAŞALLAH”

“41 KERE MAŞALLAH”
Beylikdüzü Belediyesi 41. yılını dolduran 41 çift için Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde özel bir program düzenledi. Başkan Uzun’un da katıldığı programda örnek çiftlere övgüler yağdı.

 

Beylikdüzü Belediyesi, evlilikte karşılıklı anlayışın ve sadakatin önemine dikkat çekmek  için unutulmaz bir organizasyona daha imza attı. Etkinlikte, evliliğinde 41 yılını geride bırakmış çiftler bir araya geldi.41 yıldan uzun süredir aynı yastığa baş koyan çiftlerin buluştuğu programda, konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, evlilikte 41 yılı geride bırakmış çiftlerden öğrenilmesi gereken çok şeyin olduğunu söyledi. Başkan Uzun, “İnsanları mutlu eden en önemli kurum, ailedir. Ben 31 yıldır evliyim ve çok şükür mutluyum. Sevgide cimri olamamak ve karşılıksız sevmek gerek. Tüm çiftlerimize daha nice yıllar beraberlikler diliyorum” dedi.

 

 Çiftlere “Sertifika” verildi

 

Düzenlenen yemekli programa 41 çift katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çiftlere, Beylikdüzü Belediyesi’nin günün anısına özel olarak hazırladığı ve üzerinde “Mutlu Aile” yazılı sertifika taktim etti.

Örnek çiftler programı düzenleyen Başkanlarına teşekkür ettiler. Program pasta kesimi ve çiçek taktiminim ardından sona erdi. Programa Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de katıldı.

 

Özel günün akşamında ise yüzlerce çiçek

 

Programın ardından Başkan Uzun, Migros ve Perlavista AVM’lerde Sevgililer Günü dolayısıyla yüzlerce çiçek dağıttı. Bugüne özel ayrıca, onlarca çift nikah merasimini gerçekleştirdi. Çiçeği burnunda çiftler bu özel günde evlilik için evet demekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.