9 yaşında ki çocuk,15 dakika sonra hayata döndürüldü

9 yaşında ki çocuk,15 dakika sonra hayata döndürüldü
Silivri halk plajında dün hayretlere düşüren bir boğulma vakası yaşandı. Erdem Ö. adındaki 9 yaşındaki küçük çocuk, yapılan müdahalelerle tam 15 dakika sonra hayata döndürüldü.

Sık sık boğulmaların meydana geldiği Silivri halk plajında, dün akıllara durgunluk veren bir olay daha yaşandı. 9 yaşında olduğu öğrenilen Erdem Ö. ismindeki çocuk, boğulma tehlikesi geçirince bayıldı. Deniz içinde tesadüfen fark edilen çocuk, cankurtaran ekiplerince karaya çıkartıldı.

Ali Kemal Aydın isimli cankurtaran tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuk, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de kalp masajıyla tekrar hayata döndürüldü ve özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Tam 15 dakika kalbi durduğu öğrenilen minik Erdem'in, ailesiyle birlikte Esenler'den geldiği bildirilirken, çocuğu aileden kimsenin fark etmemesi hayrete düşürdü.

Deniz içinde voleybol oynayan kişilerin tesadüfen ayaklarına takıldığı ve bu şekilde fark edildiği öne sürüldü.Yoğun bakımdan çıkarılan çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum