Aca'nın düğünü damga vurdu

Aca'nın düğünü damga vurdu
Avcılar'ın sevilen ve tanınan işadamlarından Memet Aca'nın kardeşi Bayram Aca hayatını Ümü Hayriye Aygün ile birleştirdi. Aca ailesinin Avcılar Royal Düğün Salonundakı düğün törenine ilgi en üst seviyede oldu, törene 700 davetli katıldı.

Aca Ailesinin düğün törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, Ak Parti Avcılar İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Özdemir, Aksev Vakfı Başkanı Av. Aydın Ayhan, Aksev Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin İbrahimoğlu ve Cemil Topcu, Ak Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Süleyman Çelik, Ak Parti Avcılar eski İlçe Başkanları Gürsel Balaban ve Gürhan Bilgiç, Ak Parti Erzurum Hınıs İlçe Başkanı Mehmet Emin Günay, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Çorlu Devlet Hastanesi yöneticisi Ali Cengiz Kalkan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Baki Yiğit Cakmakkaya, Diyarbakır Alay Komutanı Albay Yusuf Kurt Aslan, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Ak Parti İlçe Başkanı Betül Sarıkurt, Beylikdüzü Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Efrail Yeşil, İşadamları Erkan Dinçtürk ve Zafer Şahin'in yanı sıra emniyet mensupları, yargı mensupları, STK yöneticileri ve bir çok davetli katıldı.



Çiftin nikah şahitliğini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin ve AKSEV Başkanı Av. Aydın Ayhan yaptılar. Çiftin nikah cüzdanını gelin Ümü Hayriye Aygün'e teslim eden Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Aca ve Aygün ailelerinin bu mutlu gününde olmaktan dolayı onur duyuyorum. Hepimiz dünyaya yaşamak için yalnız başımıza geliyoruz.



Farklı alışkanlıklarımız var. Fakat evlilikten sonra kendi istek ve düşüncelerimizi bir kenara bırakıp iki kişilik düşünüyor ve yaşıyoruz. O bakımdan biraz sabır isteyen bir kurum evlilik. Hürmet ve sevgi gerekiyor. Bu çiftin de bu yolda büyük emek harcayarak başarılı olacaklarına inanıyorum. Nikah cüzdanını vermeden önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyesini hatırlatarak diyorum ki, en az üç çocuk bekliyoruz" diye konuştu.



Avcılar Royal Düğün Salonu bir ilki yaşadı Aca. Damadın ağabeyi işadamı Mehmet Aca, davetli misafirleri ile yakından ilgilendi. Törende yemek ve ikramlar davetli ve misafirlerden tam not aldı.

Gecede sahne alan ünlü sanatçı Latif Doğan, söylediği birbirinden güzel türkülerle davetlileri eğlendirdi. Tüm misafirler ve davetliler pistte hünerlerini gösterdiler Gelin - damat ve tüm misafirler saatlerde pistte kaldılar



Sadece sahne performansı ile değil, aynı zamanda espirileri ile de büyük ilgi toplayan Latif Doğan, "Memet Aca'yı iyi tanırım, tanınmış bir iş adamıdır. Benim sahne paramı da peşin verdi. Bu yüzden az muhabbet edecek, bol türkü söyleyeceğim" diyerek geceye renk kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.