AKBOĞA’NIN ANNE ACISI

AKBOĞA’NIN ANNE ACISI
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa’nın annesi Keziban Akboğa ilerleyen yaşı ve uzun zamandır yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle hayata gözlerini kapadı.
Malatya Orduzu’nda yaşayan ve orada ikamet eden Keziban Akboğa rahatsızlıkları nedeniyle yaklaşık 1 aydır İstanbul’da tedavi görüyordu. Keziban Akboğa’nın vefat haberi başta Akboğa ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa’yı acılı gününde Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu olmak üzere çalışma arkadaşları ve yakın çevresi yalnız bırakmadı.

Cenaze törenine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Mustafa Akboğa ve Akboğa ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Keziban Akboğa’nın cenaze törenine belediye çalışanları, siyasiler, iş adamları ve bölgenin tanınmış isimleri katıldı.

Malatya Orduzu ikametine bağlı 81 yaşında ve 4 çocuk annesi olan Keziban Akboğa için Esenyurt Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı ardından Akboğa’nın na’şı Hoşdere Mezarlığına defnedildi.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa cenaze töreni sonrasında Esenyurt Malatyalılar Derneğinde taziye ziyaretlerini kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.