ALMAN KURTLARI GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

ALMAN KURTLARI GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
Çatalca’da bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki genç fabrika bahçesindeki 5 alman kurt köpeğinin saldırısına uğradı.
 Hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta feci bir şekilde hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Samet. Ç.’nin eşi Merve  Ç’nin tabuta sarılarak feryat etmesi yürekleri dağladı.

 

Olay önceki gece Çatalca’da bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere ve iddialara göre çalıştığı fabrikada devriye görevi yapan 23 yaşındaki Samet. Ç isimli özel güvenlik görevlisine fabrika bahçesindeki 5 Alman kurt köpeği saldırdı. Fabrikada görevli diğer güvenlik görevlisi arkadaşı tarafından bulunan Samet. Ç olay yerine çağrılan ambulansla Çatalca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Samet. Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

EŞİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Yeni evli ve 3 Kasım’da da evlilik yıldönümü olduğu öğrenilen Samet.Ç’in cenazesi Kiptaş 1.Etapta ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlığa defnedildi. Cenaze törenine İlçe protokolünden kimse katılmazken, Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan katılarak Samet Ç’nin ailesine baş sağlığı diledi. Eşi Samet Ç.’yi son yolculuğuna uğurlayan Merve Ç, eşinin tabuta sarılarak feryat etmesi cenazede bulunan herkesi gözyaşına boğdu.

 

KAYMAKAM TAŞDAN İSYAN ETTİ

Çalıştığı fabrikaya ait 5 Alman kurt köpeği tarafından saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Samet Ç’nin ölüm haberini duyan Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, isyan etti.  Kendi sosyal medya sayfasından duruma tepki gösteren Kaymakam Taşdan; “Yuh olsun böyle ihmale yuh olsun. Nedir bu mal hırsı anlamak mümkün değil. Catalca’ da bir fabrikada bu sabah fabrika köpekleri aynı fabrikanın güvenlik görevlisini parçalayarak şehit ettiler. Lanet olsun. Şehide Allahtan rahmet diliyor, kederli ailesine sabrı Cemil niyaz ediyorum” dedi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.