Alperen’in sandalye sevinci

Alperen’in sandalye sevinci
Güzelce Doğa Koleji öğrencileri tarafından alınan akülü sandalye, Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla 12 yaşındaki Alperen Gümüş’e teslim edildi.

Büyükçekmece Belediyesi, Güzelce Doğa Koleji öğrencilerinin başlattıkları sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

 Örnek bir davranış

 Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ve Doğa Koleji öğrencileri yüzde 90 oranında engelli olan Alperen Gümüş’ü evinde ziyaret ederek akülü sandalyesini armağan ettiler. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen küçük Alperen Gümüş’ün mutluluğuna ortak olan ailesi,  Doğa Koleji öğrencileri ve Büyükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ederek böylesine anlamlı bir davranışın herkese örnek olması gerektiğini söylediler.



 “Umut veren girişim”

 Güzelce Doğa Koleji öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattıkları ve bir engeli ortadan kaldırmak amaçlı kampanyalarının çok anlamlı ve örnek bir davranış olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Doğa Koleji öğretmen ve öğrencilerini duyarlı davranışından dolayı tebrik etti.

Başkan Akgün, “Aslında hepimiz bir engelli adayıyız. Önemli olan bu bilinçte olup engellerin ortadan kaldırılması yönünde adımlar atabilmektir. Çocuklarımızın bunun bilincinde olup bir kardeşlerinin engelini bir nebze olsun ortadan kaldırmaların mutluluk verici ve gelecek adına umut veren bir girişimdir” dedi.

                           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.