Altıncı Kattan Düşen Ayaz Bebek Feci Şekilde Can Verdi!

Altıncı Kattan Düşen Ayaz Bebek Feci Şekilde Can Verdi!
Küçükçekmece'de, annesi okula gittiği sırada balkona çıkan iki yaşındaki Ayaz Kobak, altıncı kattan düşerek hayatını kaybetti.
Küçükçekmece Altın sitesinde meydana gelen acı olayda Minik Ayaz, babası ve anneannesi evde olduğu sırada açık bulduğu kapıdan balkona çıkarak orada bulunan tabureye tırmandı. Aşağı bakmak isterken 6. kattan bahçeye düşen bebek kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

BİR ANLIK DALGINLIK, AYAZ'IN SONU OLDU!

Anne Lale Kobak iki yaşındaki Ayaz'ı, annesi ve kocasına bırakarak diğer çocuğunu okula götürdü. Bu sırada anneanne Lerzan E. ve baba Naim Kobak küçük çocuğu odasında bırakarak başka odaya geçti. Uykudan uyanan Ayaz, açık olan kapıdan geçerek balkona çıktı. Balkonda bulunan tabureye de çıkan çocuk altıncı kattan binanın bahçesine düştü.


YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILAN AYAZ HAYATA TUTUNAMADI

Olaya şahit olan komşular durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bazı vatandaşlar da binaya çıkarak aileye haber verdi. Aşağıya inen anneanne ve baba sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından küçük çocuğu hastaneye kaldırdı. Ancak küçük Ayaz hayatını kaybetti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.