Aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

Aşık olduğunu nasıl anlarsınız?
Partnerinizin size gerçekten aşık olup olmadığını ya da ilk günkü heyecanını kaybedip kaybetmediğini merak ediyorsanız bu yazıyı okumanızı tavsiye ederiz. Zira eğer hala bu davranışları yapıyorsa sizi ilk günkü gibi seviyor demektir.
İşte size aşık olduğuna dair işaretler…

Çantanız ya da elinizdeki poşetler ağırsa ve partneriniz, daha siz söylemeden elinizden alıyor, yükünüzü hafifletmeye çalışıyorsa, sizi hala önemsiyor demektir.

Ayağınızda pofuduk terlikler üzerinizde ayıcıklı pijamalarla bile size iltifatlar ediyor, ne kadar seksi göründüğünüzü söylüyorsa, gözleri hala sizden başkasını görmüyor demektir.

Sizin ihtiyaçlarınızı sizden fazla düşünüyorsa, hayatınızı kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyorsa, aşkından emin olabilirsiniz.

Sıkıntılı anlarınızda, stresli bir günün sonunda sizi dinliyor ve dertlerinize ortak olup çözüm yolu geliştirebiliyorsa size hala ilk günkü kadar değer veriyor demektir.

Sinemaya gitmeyi sevdiğinizi biliyor ve akşam için iki sinema biletiyle karşınıza çıkıyorsa, sabah sizi güzel bir kahvaltıyla karşılıyorsa bilin ki sevgiliniz size deli gibi aşık!

Gideceğiniz yere sizi bırakıp alıyor ve toplu taşıma araçlarına binmenize gönlü razı olmuyorsa onun değerini bilmeli hem de duygularından emin olmalısınız.

Erkekler bu tarz işlere aşık olmadan kalkışmazlar. Eğer siz istemeden size kahvaltı hazırlıyorsa artık onun duygularından kesinlikle emin olmalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.