Aşkınızı canlı tutacak öneriler

Aşkınızı canlı tutacak öneriler
Evlilik aşkı öldürür mü? Bu öneriler sayesinde aşkınız her zamanki tazeliğini koruyacak.

Çocukların, işin, arkadaşlarınızın ya da çılgın ajandanızın ilişkinizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rutinden kurtulup, ilişkinizi biraz heyecanlandırmanın vakti geldi.

İşte aşkınızı canlı tutacak öneriler...

1. Haftada bir gece randevulaşmayı ihmal etmeyin
Her seferinde birinizin yapmak istediğini diğeri denerse eğlence kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Her hafta birkaç saati sadece birbirinize ayırın ve değişik bir şeyler yapmaya özen gösterin. Yemeğe çıkmak, pikniğe gitmek, golf oynamak, bowling…

2. Unutmayı bilin
Geçmişte yaşanan tüm çirkinlikleri bir kenara bırakın ve yepyeni bir döneme geçiş yapın, hemen şimdi! Yeni anıları yarattığınız an şu an, kıymetini bilin. Birbirinizi yeniden keşfedin. Onu bu yeni, hoş ve vahşi bir kadınla yeniden tanıştırın.

3. Tutkulu olun
Küçük öpücükler, omuz okşamalar ve zayıf ‘seni seviyorum’lardan vazgeçin. Hadi ama siz güçlü bir kadınsınız! Artık onu gerçekten hissettiğiniz gibi öpmenin zamanı gelmedi mi? İlk günlerinizdeki gibi, ateşli, tüm vücudunuzun eşlik ettiği ve muhtemelen sekse kadar götürebilecek öpücüklerden bahsediyoruz… Onu sevdiğinizi söylerken bunu gerçekten hissedin ve onun da hissetmesini sağlayın, gözlerinin içine daha sık bakın!

4. Ekstra bir şeyler yapın
Küçük aşk notları bırakın, kart yollayın, spontane akşam yemekleri yiyin, birlikte ya da onun için dans edin, limonata ve kurabiyelerle güne başlamasını sağlayın… Küçük sürprizler tutkuyu canlı tutar.

5. Onu fark edin
Eve geldiğinde, ne ile meşgul olursanız olun bi süreliğine bırakıp, onu karşılamaya gidin. Eğer sizden önce eve gitmişse, eve girdiğinizde orada olduğu için mutlu olduğunuzu belli eden cümlelerle eve girin. Birbirinizi sevdiğiniz için birlikte olmalısınız, öyleyse bunu her fırsatta göstermenin zararı değil, faydasını olacakadır.

6. Beraber tatile çıkın
Bir hafta sonu kaçamağı ya da sadece ve sadece tüm bir gece ama sadece ikiniz olun. Kafanızın içinde dolaşıp duran tüm sorun ve planları bir kenara bırakıp, birbirinizle eğlenin ve dinlenmenin keyfini çıkarın. Döndüğünüzde hayat ve beraberinde getirdiği sorumluluklar yine olacak zaten ama şimdilik unutmak gerek..

7. Nikah tazeleyin
Herkesin düğünü güzel ve özeldir. Aynı organizasyonu yapın demiyoruz ama evliliğinizi kutlamak ve bunu sevdiklerinizle paylaşmak için küçük ve değişik organizasyonlar yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.