“Atatürkçü çocuklar yetiştirin”

“Atatürkçü çocuklar yetiştirin”
Büyükçekmece Belediye personeli Gökhan Bayar ve Pınar İşeri’nin nikâhını kıyan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, genç çiften Atatürkçü ve Cumhuriyete bağlı çocuklar yetiştirmesini istedi.

Büyükçekmece Belediye personeli Gökhan Bayar hayatını Pınar İşer’i ile birleştirdi.

 “Her zaman birbirinize destek olun”

 Büyükçekmece Kaya Ramada Otel’de gerçekleşen düğün töreninde alkışlar arasında salona giren genç çiftin nikâhı Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından kıyıldı.

Nikâh akdinin gerçekleşmesinin ardından Gökhan ve Pınar’a birlikte çıktıkları yeni yolda mutluluklar dileyen Başkan Akgün şunları söyledi:

"Çocuklar bugünden itibaren yeni bir hayata birlikte başlıyorsunuz. Yüreğinizdeki sevgiyi ve birbirinize karşı olan saygıyı cömertçe kullanmaya devam ediniz. Hayatının her aşamasında birbirinize destek olun. Unutmayalım ki Türk milletinin mayasını sağlam aile birlikleri oluşturur. Sizin de bu birliğe yeni bir halka oluşturacağınıza inancım tamdır. Sizlerden Atatürkçü ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacak çocuklar yetiştirmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşünceler içerisinde ömür boyu mutluluklar diliyorum."

 Düğün törenine katılım yoğun oldu

 Başkan Akgün konuşmasını tamamladıktan sonra evlilik cüzdanını geline teslim etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün eşi Hatice Akgün ile katıldı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin ve genç çiftin yakınları da düğün törenine katılarak genç çifti en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

                    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.