Avcılar Belediyesi’nin Ücretsiz Boğaz Turu Başladı

Avcılar Belediyesi’nin Ücretsiz Boğaz Turu Başladı
Avcılar Belediyesi sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği günlerde ilçe sakinlerini İstanbul Boğazı’nın serin sularında tekne turuna götürüyor. Avcılar Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu Boğaz Turu’nun ilk gününde katılımcılar denizden gördükl

 

Rehberler Eşliğinde Boğaz Turu

Yaklaşık 3 bin kişinin katılması beklenen Boğaz’da tekne turunda katılımcılara ücretsiz ulaşım imkânı da sağlanıyor. Boğaz turuna katılacak vatandaşlar Avcılar Belediyesi araçları ile Beşiktaş’taki tekneye hareket ediyor. Yaklaşık 3 saat süren tekne gezisinde rehberler Avrupa ve Anadolu yakasındaki tarihi turisttik mekânları ve yerleri katılımcılara tanıttılar. Katılımcılar belediyenin ikramı olan balık ekmek ve içecekten oluşan öğle yemeğini İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliklerine karşı yiyor.

Boğaz Turu’nun ilk gününe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar güzel bir gün geçirdiler. Etkinliğe katılan vatandaşlar gezinin stres atmaları için bir fırsat olduğunu söyleyerek, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a teşekkür ettiler.

 

Boğaz Turu 23 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

29 Temmuz tarihinde başlayan boğaz turu programı talepler doğrultusunda 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Belirtilen tarih aralığında her Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan ücretsiz boğaz turuna katılmak isteyen Avcılarlılar müracaatlarını Avcılar Belediyesi Halkla İlişkiler ve Çözüm Masasına yapabilecek. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlara 0212 695 62 20 – 21 ve 0212 695 62 00 -193 nolu telefonlardan bilgi alabilecekler.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.