Avcılar'da her canlı değerli

Avcılar'da her canlı değerli
Avcılar Belediyesi her canlının yaşama hakkına sahip olduğu bilinciyle hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.
Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ninöncülüğünde, köpek ve kedilerin rehabilitesi için korunaklı oyun parkındanrehabilitasyon merkezine, müşahede alanlarından yavru bakım ve hasta bakım alanlarına kadar sokak hayvanlarının her türlü ihtiyacının karşılanmasını sağlarken, ‘Satın Alma Sahiplen’ söylemi ile bir çok sokak hayvanının da sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağlıyor.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DENETLEMESİNDENTAM NOT

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezine denetlemeye gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığından görevlendirilen yetkililerin yapmış olduğu incelemeler sonucunda da Rehabilitasyon Merkezinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi. Bakanlık yetkilileri Rehabilitasyon Merkezinde bulunan köpek kafeslerindeki brandaları, postoperatif, yavru bakım, hasta bakım, müşahede bölümlerinde bulunan ısıtıcıları, kedi müşahede evi, klinik binası ve ameliyathaneyi inceleyerek yapılan çalışmalardan ötürü Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

ZORLU HAVA ŞARTLARI HİZMETİ ENGELLEMEDİ

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışının ve olumsuz hava şartlarının hayatı etkilediği zamanlarda da 7 gün 24 saat üzerinden mesai yapmış, Avcılar’da zor durumda kalan hayvanların aç, susuz kalmasını engellemişti. Bünyesinde bulunan barınaklarda, müşahede evlerinde ısıtıcılar ve brandaların yardımı ile hayvanların soğuktan etkilenmesinin önüne geçerek yaptığı hizmetlerle vatandaştan tam not almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.