Avcılar'da Kanalizasyon Suyu 4 Daireyi Bastı

Avcılar'da Kanalizasyon Suyu 4 Daireyi Bastı
Avcılar'da kanalizasyon kanalından taşan su, bir binanın giriş katında bulunan 4 daireyi bastı.
Avcılar'da kanalizasyon kanalından taşan su, bir binanın giriş katında bulunan 4 daireyi bastı.

Avcılar Merkez Mahallesi, Mahmutoğlu Sokak'ta bulunan 14 numaralı apartmana ait kanalizasyon kanalı taştı. Taşan su apartmanın giriş katında bulunan 4 daireyi bastı. Belediye ekiplerine sorunu bildirmelerine rağmen, yetkililerin yardımcı olmadığını iddia eden bina sakinleri, dairelerindeki kanalizasyon suyunu kendi imkanlarıyla tahliye etti.

YETKİLİLER İŞLEM YAPMADI İDDİASI

Kanalizasyon suyunun evlerini basması sonucu zor anlar yaşadıklarını belirten Mehmet Ataç, "Su aniden tuvaletten taşmaya başladı. Apartmanın suyunu kestik. Gelen pis suları boşaltmaya çalıştık. Yetkililere haber verdik. İSKİ görevlileri gelip hiçbir işlem yapmadan gittiler" dedi.

"AİLEM RİSK ALTINDA"

Neslihan Ataç ise, "Oğlum yürüme engelli. Annem kanser hastası ve bir süre önce de bağırsaklarındaki rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldu. Bir müddet hastanede kaldı ve hastanede enfeksiyon kapmaması için eve getirdik. Ancak şimdi burada sağlığı daha çok risk altına girdi. Diğer daire sahipleri kalmak için yakınlarına gittiler. Ancak bizim evde oğlum engelli ve yatalak annem var. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.