Ayvalı ailesinin mutlu günü

Ayvalı ailesinin mutlu günü
Kumburgaz'ın tanınan ailelerinden Hüseyin Ayvalı'nın oğlu Kayhan Ayvalı, Günay Bıyık ile görkemli bir düğünle evlendiler.
 
  • Kumburgaz'ın tanınan ailelerinden Hüseyin Ayvalı'nın oğlu Kayhan Ayvalı, Günay Bıyık ile görkemli bir düğünle evlendiler.
  • Avcılar sahilinde bulunan Baler Garden Kır Bahçesi'nde gerçekleşen düğüne Ayvalı ve Bıyık ailelerinin dostları büyük ilgi gösterdi.
  • Genç çiftin nikahını kıyan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün; düğün salonunda gelin ile damatın sahneye çıktığı anda yakılan fişeklerin doğru olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi: 'bu eğer düğün salonunun bir etkinliği ise çok yanlış, kim düşünmüşse çok yanlış şey, burada bulunan çocuklarımızın sağlığı daha önemli, çevreye duyarlığımız daha önemli..'

Kalabalık bir davetlinin katıldığı düğünde; İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Taner Cambaz, Kumburgazspor Kulübü Başkanı Enver Katrancı, Büyükçekmece'nin tanınmış siyasi yüzleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gelin Günay hanımın anne ve babası Ayfer ve Özcan Bıyık ile damat Kayhan beyin anne babası İlknur - Hüseyin Ayvalı çocukları görkemli bir düğün ile evlendirmenin gururu ile bu anlarına ortak olan tüm davetlilere tek tek teşekkür ettiler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.