Bakırköy Belediyesi ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Bakırköy Belediyesi ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Bakırköy Belediyesi, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışında da ihtiyaç sahibi Bakırköylülerin evlerine giderek yemek ve ekmek dağıtımı yaptı.
Bakırköy Belediyesi, İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışında da ihtiyaç sahibi Bakırköylülere evlerine giderek kalorileri gıda mühendisleri tarafından belirlenen yemek ve ekmek dağıtımını yapmaya devam etti.

Bakırköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı Aşevinde her gün yaklaşık 4 bin kişilik yemek dağıtıldığını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 700 kişiye de evlerine gidilerek yemeğin sunulduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Mobil araçlarımızla Bakırköyümüzün 15 mahallesindeki 700 ihtiyaç sahibi Bakırköylünün evlerine gidilerek yemek servisi yapıyoruz. İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışında da bu hizmetimize aksama olmadan devam ettik.

Yer yer 50 cm.’yi bulan ama ilçemizde ortalama 30 cm. ölçülen kar yağışında da yaşlılarımıza, engellilerimize, hastalarımıza evlerine kadar giderek hizmetimizi sürdürdük. Ayrıca bu 700 kişinin dışında görme engelliler, omurilik felçlileri, als-mnh hastaları , zihinsel engelliler derneklerimize ve umut çocuklarımıza da kar yağışında sıcak yemeklerini ve ekmeklerini dağıtımını gerçekleştirdik. “

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Bakırköy’de cenaze sahiplerine Aşevinden yemek dağıtımının da devam ettirildiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.