BAKIRKÖYLÜLER MAHALLE İFTARINDA BULUŞUYOR

BAKIRKÖYLÜLER MAHALLE İFTARINDA BULUŞUYOR
Bakırköy Belediyesi mahallelerde verdiği iftar yemekleri ile ramazanın bereketini paylaşıyor.
Bakırköy Belediyesi;  Osmaniye Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi’nde, Ramazan ayı boyunca her gün verilen  iftar yemeklerinin dışında, mahallelerde de iftar yemeklerinde halkla buluşuyor.                 

Mahalle iftarlarının ilki ise Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katılımıyla Yenimahalle Camii avlusunda gerçekleştirildi.

Yenimahalle sakinleri ile Ramazan vesilesi ile tekrar bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadığını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu: “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ramazan ayının ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Bir araya gelmemizi sağlayan bu iftar sofrasının ülkemizin birlik ve beraberliğinin devamına vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Ramazanı dolu dolu bir etkinlik programlarıyla karşılayan Bakırköy Belediyesi her gün bir mahallede kurulacak olan iftar sofralarının yanı sıra iftar sonrasında ise Botanik Parkı’nda kurulan Ramazan etkinlik alanı ile çeşitli eğlenceler gerçekleştiriyor.              

                                                                             

Bakırköy Belediyesi ayrıca trafiğin ve ulaşım noktalarının yoğunluğu nedeniyle iftara yetişemeyecek olanlar için belirli günlerde metro ve metrobüs duraklarında, hastalarına refakatçı kalanlar için de  Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar çadırında da Ramazan ayı boyunca hizmet veriyor.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, bütün Bakırköylüleri  birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşamak için iftar sofralarına, geleneksel Ramazan eğlencelerini ve konserleri izlemek için de Botanik Parka davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.