Bakırköylüler ‘Spor Diyabeti Yener’ Diyerek Yürüdüler

Bakırköylüler ‘Spor Diyabeti Yener’ Diyerek Yürüdüler
Bakırköylüler;Bakırköy Belediyesi, Türk Böbrek Vakfı ve Uluslararası Lions Konfederasyonu işbirliği ile “Spor Diyabeti Yener” farkındalık yürüyüşü yaptı. Yeşilyurt sahilinden başlayan yürüyüş , Bakırköy Bele
“Sağlıklı çocuklar, sağlıklı yarınlar” parolasıyla gerçekleşen yürüyüşe aileler çocuklarıyla katıldı. Etkinlikte eğitmenler tarafından Zumba yaparak rahatlayan katılımcılar daha sağlıklı bir yaşam sözü verdi.

Yürüyüşün ardından konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, yürüyüşün insan sağlığına ne kadar önemli bir etkisi olduğuna vurgu yaparak, “Bu yürüyüşte asıl amacımız, diyabette, tansiyonda, kalp hastalıklarında sporun hastalıkları yenmekteki önemine vurgu yapmaktı. Halk sağlığı konusunda öncelikli sorumluluğu olan birisi ve bu konuda gayretli çalışmalar yürüten bir belediyenin başkanı olarak sağlık konusuna ilave katkı ve destek sunmaya devam edeceğiz. Spor en iyi ilaçtır diyerek tüm halkımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Etkinlik sonunda Bülent Kerimoğlu yürüyüşe katılan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  kutlayarak çeşitli hediyeler dağıttı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.